Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

tak dnes další ranní
    venku děsně nasněženo-takže tak zhruba do devíti jela jedna kasa-já do 7 pekla a házela pečivo,pak vybalování3palety s vínem,brmbůrky,džusy,od devíti teda na kase jako dvojka-takže jsem po 3 dnech vypadla z hlavní kasy,velice ráda,že můžu střídat práce/pečení/vybalování/kasa-už teda mám namožený nohy-od kyčlí dolů,jak člověk furt dokola dělá pohyb-nahoru do regálu,dolů,do dřepu,do ragálu,na paletu dolů,nahoru do regálu,ale všecko lepší než bolavá krční páteř…to je ze všho nejvíc naprd,no,pak ještě na konec vybalit paletu-sice ve dvou,ale už jsem toho měla plný zuby a chtěla jsem jít fuč…
    no i s nákupem jsme dojely dom ve 3,jsem říkala kolegyni,že bych jednou chtěla odejít dom o půl druhé-když mám do půl druhé-to se mě povede tak jednou týdně….
    doma jsem dala šlofíka po obědě a ve čtyři jsem vypadla ze psama-za barákem sníh-jinak ve městě břečka,ten sníh takový mokrý,ne zmrzlý,ale tak za zahradou to bylo projetý traktorem,aby tam mohli jezdit auta,takže docela uklouzaný,pak to bylo projetý k lípě a doleva na Kojátky,tak jsme udělaly trasu ze které jsem vám tenkrát dělala péefko-hezky k lípě,doleva,mezi polama směe k lesíku zpět,nade monu šedý mračna,kolem pole a jen ptáci,v dálce srnka/srnec a ticho,jen kroužení dravců,no navrch se klasicky Dafča táhla,protože kopec,ale pak valila,zpět taky valila,až jsem ju musela zastavovat do zátočiny k lípě-ani šla ukázat lavičku:D,od lípy dolů před náma ta paní co ju občas potkávám ze psem-pes vestičku ze světýlkem-menší kříženec,paní vždy hulí a čučí do mobilu,až Dafi začala štěkat,že před náma pes,tak paní z rychlala,já šla za ní s Dafi na pětimetrovce dvojkarabinové,Žeryk za ní na volno,čuchal ci pesemesky po tom psovi,naštěstí nemá tendnece jak Dafi letět dopředu,tak může jít na volno,no dorazily jsme svižně dom,já vyčesala ze psů kuličky sněhu,a šla se vzdělávat o inteligentní chobotnici-tv dokument.

Fifi-tohle co píšeš ,že mamka pak dalšího psa nechtěla,jsem zažila u pár lidí,že ten smutek pro něj byl takovej,že už to nechtěly zažívat znovu…