Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

PetraK

Zlata
    .Ale aspoň tam má Trixa společnost.
    se někdy i hoděj, co? Ty chlapi 🙂

čajda – tak , když ségra bude mít doma kontakt na útulek předem, rovnou, tak by jí to mohlo trknout, třebas.

e sou vyssi nakaldy na veterinu a u staryho psa se toho statisticky muze zvrtnout vic nez u mladyho

to jo, ale proto je taky v běhu ta pomoc pro lidi, kteří si staříka z útulku vezmou. A taky zase – se dá domluvit s útulkem to, že pes bude v podstatě v dočasné péči – tzn. hradí útulek.

Fifi
    S adopci starych psu to musi mit clovek nastaveny v sobe
    jo to jo. Já jen byla překvapená, že to nastavení si udělat prostě můžu i tak. Taky jsem si to nikdy nedokázala představit. A pak jsem viděla Bubrdlici vopici, komtesu mou a bylo jasný, že přes všechno co nechci, do toho jdu. A dostala jsem od ní dar, kterej snad budu moci využít pro všechny další staříky. a kdyby i ne, tak aspoň Bubi Zwei. Každej jeden krok, kterej člověk udělá, se počítá.Sem si to nějak přehodila, že mě víc drtí to, kolik staříků dožívá takhle blbě po útulcích, než to, že mi pes doma umře brzo. Jo, třeba jo, ale i to, že by zažil třeba dva dny v pelíšku s možností vyjít si na sluníčko, nebo naopak se hřát u kamen, je hrozně, hrozně moc. A to další už je jen bonus pro mě.
    Tím neříkám, že to tak musí mít každej, jen že jsem si to tak nastavila sama v sobě a díky tomu mám spoustu dní, kdy se můžu usmívat nad tím jak ta čůza rezatá neúnavná tady furt cupitá a nelehne si, dokud jí tam nepřilepim izolací na ten pelech 😀

• Odpověď byla upravena před 2 roky uživatelem PetraK.