Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

tak dnes ranní-bus nejel,tak mě do práce hodil Martin,šel dnes na vstuoní prohlídku do práce+měl MUDr. v Brně,
    v práci pečení+kasa,lidí mín než včera+jsme měly mezisměnu navíc,takže vybalování a tak se stáhalo,
    moje termoska +termofor mi jakžtakž splnovaly pocit,že neumrznu-teda ne na celý den-ale na pár hodin to vystačí-ono je blbý,že tam musí být člověk bosý,takže rychlý obouvání,případně teda v ponožkách stoupat na zem…
    no kolem pl druhé jsem vypadla s kasy,už jsem toho měla dost,uf,ještě nákup,a ve 2 doma-Martin pro mě jel,
    tak jako je to rozdíl být doma o hodinu dřív,to jo,
    k obědu byla zapečená brokolice ze sýrem,pak jsem si dala šlofíka-natáčím si budík vždycky na vycházku ze psama,no a pak vycházka-akčně jsem si vzala mou oblíbenou podzimní bundu-kurna furt nemám spravený zip u zimní psí-su sklerotik,to je děs,tak furt nosím tu podzimní,jen přidávám vrstvy,venku studený vichr jak hrom-tak jsem narazila dětskou čepičku-tu s copánkama pod krk-mám u ze sekáče na chození ze psama,pak kapucu od svetru,kapucu od bundy,a šla jsem ven,venku se přidala k nám Bettulka,tak jsme to vzaly velmi,ale velmi rychlou chůzí-skro klusem,aby pejsci neumrzly-ke křížku,a od něj dolů k rybníčku-tam mezi polama dolů fučelo mín,je tam mez vyšší mezi polama,u rybníčku šly mí psi na vodítko,Betty šla na vodítkách obou psů mezi polama,at se proběhne-valila jak za mlada,od rybníčku dědinou dom,zahradou,na zahradě hodit Žerykovi 2krát míček,Dafík zase hop na betonový schodečky na zahradě a pařez na dvoře,Betty letěla na dvůr napít se ledové vody,tak jsem ju nacpala dom,svý 2 pséky hned taky,doma překartáčovat kartáčem-to je prčovní-oba mají rádi kartáčování štětinovým kartáčem-jak ho vidí letí,spokojený-tak ono to nekudlí,netahá,namasíruje,poškrabká hezky,a třeba u Žeryka když je nakrátko to bohatě stačí,ale jak vidí hřebeny,+ty drátěný kartáče,tak neví,kde nechal tesař díru-protož to už kudlí,tahá…teda ne furt,tam kde je nějakej cucek,že,a drátěnej,ten Žeryk hodně nemusí,ten podle něj vyloženě drápe,
    no takže po vykartáčování zalezly do postelí a hajíííí
    Zlato-ááá máš novou knížku-a jakej je to žánr?nebude trošku depresivní?přece jen-ten černý obal:D:D:D
    hele mi takhle měly v BK vázu na stole-různě barevný jsme ěly,vždy na jednom místě-dekorace co sama přicházela a odcházela:-)
    Černejčaj-tebe kdyby kleplo-tak se muž nepostará?
    jinak,u nás předpokládám,že by se postaral Martin,akorát s Dafi by byla zplstnatělá-jak se nečeš pravidelně tak to so se netrimuje rychle plstnatí,tk s Dafi by byl zacuchaná tlustá koule-ona fakt pohyb nevymyslela-proto u ní řeším furt pohyb a vycházky a Žeryk by byl uštvaný šílenec za mčkem-a zplstnatělej vlastně taky-on jak je vlastně dlouhosrstej-tak,když má ty chlupy celý dlouhý,tak a pravidelně se nečeš/nekartáčuje-tak je to zdredovanej čokl-
    to bylo,kdxyž ho tatka zdědil po bráchovi-peklo…