Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Brejtro milý děti
ten čas teton hrozně letí
máme zase páteček
koupíme si páreček
K němu rohlik,
jako Otik
a víkend nám může začít.
Dobrý ne? Fotka se k tomu ale udělat nedá.
Zato Kimi s hounem je výborná teda 😀 😀 , tomu říkám akce rychlýho nasazení 😀 😀
A koukám, že Zlatka najela na luxusní četbu, kdy vazba je v pravý kůži! 😀 😀
černej čaj
rk sme hazeli deckam do polivky na zakladce
ty takový hodný stvoření?? To si neumím představit. že by Dennyky, to jako klidně, ale Ty? 😀
se ani netesim, jak.su utahana z prace
neboj, dneska si odpočineš, v podvečer si zabalíš, uvaříš si k tomu čaj a těšit se začneš. A zítra uděláš krásný fotky nějaký a půjdeš tím mrazivým vzduchem a bé Ti dobře na upracovaný duši.
Fifi
Ustav proste.
Ústav pro rozvoj kynologický poezie a její osvětu
Říditelka ústavu – Koláče Pip
😀
Teda jsem velezvedava, co na vyrocni stofku vymyslela pani domaci za hadanici.
hele mocinky moc se mi to líbí – snad se to bude líbit i vám, ešče jsme to tady neměli, fakt jsem se s tím drbala dlouho. A myslím, že i pro vás to bude na delší dobu. Možná teda. nevim. Ale prostě líbí. A vyjde to 24. března, kdy je stofkovej pátek.
Mirka D.
,ale nevím název,a
neboj, jak to přišlo, tak to zase vodejde. Já to dělám jako Květa Fialová, snažím se s problémem skámošit a pak ho požádám, aby vodešel. 😀
Míla
Holky, jste ve formě!
životní! Kam se hrabe Tilda se svým Messrem
Odetta
Nevíte, co ti Matouškovi? Chtěla jsem konečně objednat ty sušené mlsíky, ale inzerát z Fauny zmizel. 🥴
mají vyprodáno až na sto let dopředu, sem měla držet kušnu a netroubit to do světa. Moje stofka objednaná v prosinci už je v džá, mám poslední tři hrtany a paní Matoušková mi psala, že už nemá až do března :-/