Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
tak včera mezisměna-teda měla jsem mít volno,že…ale tak….
rýno deštivo-tak jsem šla chvilku před prací ze psama-táhla jsem sebou nasraný 2 čokle,že jako prší-se vždycky tváří,jako chudáci-a to mají pláštěnky/oblečky,a jdem chvílu,nic no-jsou to rozmazlenci….:-)),doma jsem si pak s každým před odchodem dala obraty na místě,sedni/vstan,a kroky,otočky,a mizla jsem na bus,
byla jsem na půl směny na hlavní kase,půl směny na dvijce,takže kasa,vybalování,
dom jsem si pořídila ohřívací láhev ve svtříčku-boží věc,nevím,jak jsem bez ní mohla tak dlou žít!-teda vím,doma ponožky s beránkem-ty co se nevlezou do žádných bot,nebo lavorek s vodou,nebo vana,no nic,večer jsem skočila chvilku ze psama,pak vyprat,sklidit prádlo,nádobí,zamést-a od osmi večer byl v tv dokument o Salmech-patří jim zámek v BK,v Rájci,+teda dalších x pozemků,něco v Praze,něco ve Vídni,založily v BK železárny,no fakt zajimavý to bylo-rozhovor ze starohraběnkou,která byla na svůj věk hotová čamrda-svěží,milá,myslelo jí to,fakt mě to nadclo-všichni na mě působily jako hodně milý idi-její synovci a vnuci-jak mě jinak historie nebere,tak toto bylo fakt skvělý!
dnes ráno ranní-takže mě Martin hodil do práce at tam nemusím 20minut kosit,byly jsme 4-já pečení-ehm trošku jsem nestíhala…
pak od sedmi skoro do dvou na hlavní kase-termoska a pod nohama další ohřívací láhev na nohy,co používám už roky,když je fest zima-blbý je,že jsem logicky vyzutá,ale hezky to pár hodin hřeje do noh,a tím pádem do celýho těla,
do půl třetí jsem vybalovala-sekám přesčasy jak bata cvičky,a pak šupky hupky na bus,doma trošku poklidit,a s psíkama-vzala jsem to ke křížku,sice bláto,ale dalo se v tom jít,u křížku jsem každýmu dala vyčuchat syreček-kde je syreček,tam je domeček,kde je syreček,tam je domeček-říkala kočička pejskovi,když jim domeček zapadl sněhem,a tak ho hledaly podle vůně syrečku co měly na stole-pro děti napsal a nakrslil Karel Čapek….
ehm no nic…
takže jsem dala každýmu pidi čmuchací čtverečk,pak jsem to vzala kousek od křížku navrch,patom zpátky,Dafinka si hledala uzlík,+jsem jí ho párkrát zahzela,Žerykovi hoodně daleko hledej-ztril s míčkem-asi 100kroků,nakonec jsem poslala Dfi at mu pomůže,tak to našla Dafina a Žerykovi jsem ho hodila do držičky za běhu a šlose dom,pejsci vyběhaná-Žeryk u toho hledání líce tak hystericky,jak kdyby mu měříly čas,za jak dlouho to nejde-paradoxně mu to pochopitelně trvá dýl,než kdyby se soustředil,doma jsem jim umyla nohy v lavorku,protože jsem to vzaly přes konský bobky….
tech je tam všude tolik,že se jim nejde moc vyhnout,je to každodenní,nebo častá vycházka koníků
no a zítra si musím zatejpovat ruku,protože po dnešku mě bolí zápěstí jak hrom-jako moc velice moc….