Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Kimi

Jste mě pěkně rozhodily s tím Bravectem. Golimu ho dávám od poloviny roku 2018, nějaké problémy nepozoruju. Mezi nežádoucími účinky mají být zažívací problémy, ty on nemá. Když jsme přešli k naší nynější drvetce, vyšetření mu dělala, na základě toho bere ty další prášky. Vzhledem k jeho věku – min 13 mi přijde celkem ve formě. Když jsem ho dostala, zkoušela jsem obojky, musely být ty nejúčinnější, on je Goli totiž magnet na tyhle hnusy, stačí, aby strčil hlavu někde ke křoví a už po něm leze klíště. Je pravda, že v posledních letech je výskyt klíšťat katastrofa, dřív přes zimu bývaly mrazy a ty bestie pomrzly, ve výškách nad tisíc metrů se nevyskytovaly. Když měl Goli obojek, byla jsem nesvá kvůli dětem, které byly zvyklé se s ním muchlat. Na tohle byla Kora supr, ta za celý život neměla jedinou blechu či klíště, stačil pro forma fytoobojek.
    Co byla dnes dobrá zpráva v TV(snad) -první případ, kdy tyranka množitelka čivav dostala nepodmíněný trest, předpokládám, že se odvolá, přeju si, aby odvolací soud nezmírnil.