Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
    Máme snííh! To je krása, že jo? Cesta teda stála za to , tetkon ráno. Byla totiž mlha jako kráááááááááááááááááááááááva. se divím, že jsme nepřijeli vo hodinu pozdějš. Silnice u nás dobrý, ale jelo se pomalu, taky nebylo hned jasný, ešivá to nejni namrzlý. No hnus mlžnej teda. Překvapil Mouses dneska ráno. Se před odchodem do práce nasomroval dom, tak jsem ho tam zamkla a byla ráda za ty dvířka, že si může kdykoliv odejít. Má to te´d vychytaný – včera celej den chrápal u babičky v posteli a s odpolednem se přesunul k nám 😀 😀 Nejni nad to mít dvě domácnosti. když se o ně nemusí starat, že jo 😀

Fifi – Petrs.

krása, taková lasička co? Já měla tu možnost díky chalupě vidět jak normální lasičku – seděli jsme na malý trávě pod břízou u snídaně a ta tkanička si tam pobíhala podél plotu. Pak jsme viděli opravdu hranojstaje v zimním šatě a to byla neskutečná krása. sednul si pak na zadnici, panáčkoval a pozoroval nás. A do třetice všeho jsme tam viděli mláďata. bylo tehdy u plotu u vjezdu složený dřevo a oni tam děsně kravili. Brtnik nás tam s mámou zavolal, stáli jsme tam jak cirkusový klauni, jeden za druhým ,abychom byli co nejmíň nápadný. Pak nás sice zmerčili, ale kravili tam dál, degeni. sem si říkala, že zjistit to máma, natrhne jim zadnice 😀 😀 Krása to byla, je to moc hezký zvířátko.

Fifi
    Trolda dobrej, jak se dokáže domluvit, že něco je jinak. a pánčička výborná, že mu rozumí!! ani nemusela jíst bílýho hada” 😀

Zlatka – pak dej report, ešivá to koření Čertíkovi pomohlo.

černej čaj
    musi to byt feri za prdeli, jinak to nezna.a.nikdy nevidel a.nevi k cemu to je
    Chlapeček, no 😀

čajdo, takže tu sůl teda pošlu k Mirce?

Ma se ochladit, smad to prirodu nedorazi.
    já myslím, že se jí uleví a bude moct konečně aspoň dřímat.

my máme dvířka bez tý vnitřní izolace a teda je to znát, že tam jde kosa.

Jak se vobá slastně pelešej na postýlce! Se nedivím, že se Ferratě vetbedka líbí, je to fajn na ležení. Škoda balonku, je to trdlo ten Karlos. Kdyby aspoň mu bylo jedno jakej balonek, tak koupíš kongáče nebo něco podobnýho, ale říkala jsi, že jo, že má taky jen preference nějaký, ne?

Mirka D.
    si měla teda nákupní horečku 😀
    no tak si ji teda beru-jak kdyby mi ji cpala:D:D:D
    tak jako nenápadně…. 😀

kopal,že mu zmizly kámoši,tak vzteklýho koně jsem snad nikdy neviděla!

nemají rádi být o samotě. U nás tý poncličce starý konečně taky někoho dali do ohrady.

za sůl nechci nic, je to dárek pro radost, jen tak. Jsem hlavně ráda, že Tě to opravdu prohřeje.

Dennyky
    jetitííí bílej midídek otomilej – po flámu trošku 😀 nemáš strach ho brát do ruky? Já bych se strašně bála, že ho rozbiju.