Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
já si dnes odpo připadala jak Pretty Women-teda Vivian-v tom filmu-když šla nakupovat a došla s nepořízenou
teda takhle-né-že bych byla prostitutka:D:D:D
-né-že bych měla ty miliony:D:D:D
ale jak je tam ta scéna,že dojde do obchodu-že utratí sumu peněz,a oni jí nic neprodají,protože si myslí,že na to nemá
tak já jela dnes do města s penízkama od holek ze soboty,s tím,že si něco přidám-byl to takový příspěvek-ne částka na něco,s tím,že jsem chtěla bud tenší mikinu z klmatexu-jednu už mám od kamarádky z Bučovic,co má jediný ze dvou obchodů z hadrama,co nejsou tamani-a krom toho,že tam má i věci jak já říkám-na slušno-jako věci na normoš nošení-jsem tam kdysi kupovala kalhoty na pohřeb…třeba-prostě má sukně,košile,kalhoty,šaty-dámskou/pánskou modu,tak má i pár termo věcí-vlastně trička do práce mám od ní s dl.rukávem+tu mikču,tak du tam,dáme kafe,pojecáme,a smolíček pacholíček-jedna mikča tenší přes hlavu je mi malá,a další bude mít za měsíc-z internetu to nechci,a tlustších vrstev mám dost-prostě jsem chtěla tu jednu určitou,tož nic,
jdu do obuvi,že si teda koupím pantofle-zase-pantofle nechci od tamanů,
chci z obuvi-roky jsem si v BK kupovala z obuvi-na klínku s kožíškem-asi za 300kč….
u nás míváme pantofle-myšleno v obchodě-ale s tenkou podrážkou,já chci na klínku,přes tenkou je mi zima,a co mám pantofle tak jsou na klínku,ale jen látka-takže obuv-máme jedinou!-klínek+kožíšek-ne gumový pantofle s kožíškem,co máme každej roku u nás v obchodě nechcu-sice stojí 100kč,jsou nerozbitný-ještě někde mám,ale nevyhovují mě-i když taky jsem nosila na doma zde…
tak nic-jdu do obchodu-a nemejí-ale mají objednaný na příští sezonu-no tvl-tak to je špica!!!jako často používám v práci…
nic jdu vedle do knihy-boty tam nemají…ale mají tam kamarádku a knížky-
a kamarádka má něco jako snachu-eda je to prostě budoucí snacha-dělá v obuvi -jinde,a tam mají pantofle s kožíškem!!!
tak,že je dovze Aničce,jak k nim pojede,tak-pantofle možná budou!
no,pak si prohlížím knížky,a při odchdu mě vrazí do riky Anička knížku at ji dám napravo ven-je slevněná,ale nová
a je o minulých životech,životě po smrti a tak….
Světlo mezi námi -od Laura Lynne Jaksonová,příběhy z nebe,poučení pro živé,nakladatelství pragma
tak trošku pročtu,beru knížku ode dveří zpět-hodím na pult a řeknu-no tak si ji teda beru-jak kdyby mi ji cpala:D:D:D
a pak ze smíchem odcházím-tak,beru tu knížku ven,jo?jí říkám,a mizím:D
no dom jsem dojle s Martinem,ten spokojenej,že je ve tři odpo doma a už po obědě,takže jsme spolu šli ze psama-k rybníčku,a podél ohrad a zpět,potkaly jsme tam 2holky na kních ze psem na volno-ten ale poslouchal,takže v pohodě,akorát,když jsme šli zpět,tak v ohradě byl vzteklej hnědák,lítal po celé ohradě řechtal a kopal,že mu zmizly kámoši,tak vzteklýho koně jsem snad nikdy neviděla!
Denny-teda to je mimísek mrnavoučkej:-)))
jo milovník zvířat-že Ronan,ani neotevře okno,že máte kotátko,to mi připomělo Martina,kterej je schopnej dělat scénu,když čekám 5!!!minut na vlak,a Dafi se klepe zimou-že ju na těch 5mimut,než vlete do přetopenýho vlaku z vytopené čekárny,že ju na těch 5 minut neoblíknu…
Zlato-Trixi je boží-venku hlídačka,teda na pozemku,na vycházkách v pohodě,dyt tak to má správně být,to je prostě super
Černejčaj-tak to víš-holky jsou chytřejší než kluci:D:D:D