Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

ktomu hubnutí-já jsem ráda,že jsem zhubla-jediný,co mě na tom-přiznám se -dost zarazilo-bylo,že to bylo pak na mě jaksi rychlý,-tož to už mě přišlo divný:-()
    jinak je fakt,že od října jsem se dost nervovala kvůli Martinové práci,aby si nějakou našel,do toho ta hádka s máti,do toho,to auto….
    +konec roku…..
    jinak jo,ty 2 měsíce jsem skoro vůbec něměla chut k jídlu-jedla jsem abych jedla,ale na jídlo jsem chut neměla na nic-prostě vůůůbec tam nebylo-jééé já bych si dala-nic nula,the ende,konec,šmytec-prostě jsem jedla abych jedla,a jedla jsem mín oběda i svačin,+mín spánku,
    no a ze psama chodím rychle,a v práci když vybaluju tak taky chodím rychle-ehm-oproti kolegům,kteří se něktteří sunou krok sun krok,tak já se ychlost snažím nahonit rychlým chozením….
    za tipy na šampony dík,vyskouším
    Petro-jak si psala,že si mrzla kdesi v obchodě-tak,myslím,že když jsem tam před pár letama byla-nevím jestli tenhle,nebo OBI,nebo Hornbach-no prostě takvej ten obří s věcma pro dům/zahradu-tak už tenkrát se mi tam nezdálo dost teplo…
    a jak už jsem zde taky několikrát psala-vím,že jsou práce,kde se taky ženský nadřou-třeba poštačka-ty balíky+zodpovědnost za peníze….
    zdr.sestry,sanitárky….
    u zvířat-tam prý totálně nemůžou nikoho sehnat….
    Fifi-tak škoda ščenátka posledního,ale 15 let je luxusní věk,a mít super páničky pro ně je sen každého chovatele!
    a s tou trávou-plísní by mě to teda nenapadlo-tož to je taky zajimavé!
    no ono to mokro je prostě naprdlačku….
    Denny-teda smůla s druhým kotátkem,ale hlavně,že jste to zmákly!!!!
    držím pěsti!!!bezva,že Roman pomáhá-on je zvířetomilec,nebo se tak přizpůsobil??
    Černejčaj-já teda nad psíma dvířkama uvažuju několik let-vyřešilo by se venčení,když jsme v práci….a po nikom by jsme nemusely nic chtít…
    přece jen od půl paté do tří hodin je dlouho….
    a fotky pejsanů teda super!!!
    moc pěkní-mě se prostě ti špicovití,dlouhosrstí pso moc líbí:-)
    Kuskus-se medivím,že měl Goli po vycházce-výletečku dost-myslím,že ty pséky tohle vlhko mokrý počasí musí dost štvát-u nás zase pttrší…
    u rybníčku,jak máme tu ohradu s 3 konma,tak jsou tam jak v oranici….