Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
tak jsem tu-4 dny volna za mnou-čtvrtek-vycházkový,uklízecí+knihovna,pátek odpo po volbách pak odjetí do BK,v jednom vlaku přetopeno-tak jsem vytuhla s Dafi na klíně-ale úplně tvrdě-hlavu dolů,p§l těla mě viselo přes Dafi,sny a tak-mazec-si budu muset točit budík….
v BK jsem se šla hned kousek projít s Dafčou,at má krom ranní vycházky ze 4 psama i odpolední,pak tv večer,večer s ní šel kousek tatka-zvykl si s ní chodit večerní venčící-jinak si bohužel odvyká chodit…:-(
v sobotu jsem s ní vyrazila klasicky ráno kolem řeky k lázním a přes město-u puktové pekárny ve městě jsme využily sedni/čekj-a obhlídnutí širokého dalekého okolí-že nikdo nikde ze psem jsem na minutku vlítla pro koláček,a ven,a pak jsme spolu rozjásaně běžely přes pěší zonu a blbly-to bylo ranních 40minut-vždycky chodím ráno tak nějak at si užiju vycházku bez lidí,v létě to dělám delší at má rano nejdelší vycházku z dnes,pak se na 2 hodky stavila teta,
odpo jsem si dala s Dafi další 40minutovku kolem kina přes město a dom,
no a večer s ní šel chvilku tatka+v noci na čurání,
a já cupitala na 5hodin na dodatečnou oslavu mých narozek-v prosinci už to dlouho neslavíme,bo to nikomu nevychází
sešly jsme se s naším letitým čtyřlístkem-popily,pojedly-jako jídlomě nepřišlo nějak moc drahý-césar salát s kuřecími prsy-200kč,tortila se zeleninou,gyrosem,čedrem-taky nějak do dvou set,+džbánek vody,nějaký pivo,čaj,cola,přívlastkové víno rulandské šedé pozdní sběr-přes 300 2láhve,ale co mě vyvedlo z míry,že moje milované kafe-latté-stojí už 80kč…mazec toto…,
no probraly jsme kde co,kamarádka co má 2 čivavky+teda slepou,hluchou 14letitou Barču-entlebuch,tak chodí s dcerkou 12letitou na cvičák,účastnily se nějaké soutěže začátečníků-nějaké poslušnostní-kamoška i s dcerkou-kamoška teda vyhrála-což teda malá těžce nesla-no malá,malá je dost vysoká,ale je mi sympatický,že se obě něčeho takového zúčastnily,jinak,chodí na cvičák chvilku,a mají to spíš jako aby byly fenky mezi psama a tak,ale i tak mi to přijde fajn,dcerce že daly agility překážky na vánoce:-)
no pokecaly jsme,ještě pak za náma přišla jedna kamarádka-taky se známa milion let-vtipně je narozena ve stejnej den jak já:D
holky mě věnovaly ponožky s oslíkama vánoční,sůl do koupele,knížečku o střelci-znamení,a přáníčko s příspěvkem na svtřík/mikinu…,
no po půl noci jsem došla dom,vyvenčila Dafi nu a spát,v neděli přes den dost pršelo,takže ráno jen vyčurat před barák a dom,odpo s ní šel chviličku tatka a já se snažila ve vichru,dešti dojít na hřbitov,což jsem v půlce vzdala-nebot v tom vichru se nedal držet deštník:-(
ve tři na chvílu přestalo-tak jsem vyšla s Dafčou kolem řeky ke splavu a zpět-je tam několik hříšt,dokola obehnaných asfalkou na in-line brusle,+je to i cyklostezka,ale vedle udělaly moc pěkně pěšinku s lavičkama-byla tam,pak byla chvilku zarostlá,pak asi zjistily,že když se po jedné cestě potkávají bruslisti,cyklisti,pejskaři,běžci,mamky s kočárkama…tak že je to dost,tak zprovoznily původní cestičku,takže ted kromě mě byly venku běžci,rodiny s kočárkama,pejskaři…při zpáteční cestě začalo zase pršet,jak jsem došla dom,začalo lít-ale tak jednu vycházku za den jsme zmákly a tv a knížka to jistily….a večer dom…
dnes ranní-takže pečení+hlavní kasa,pak chvilku vabalování,kolega mě pak hodil dom,dokonce až před barák:-)jel se šéfem,tak na mě zavolal,že mě hodí,no ušetřila jsem půl hodinu,a to se hodí:-)
Martinova máti byla kousek ze psama za bránou,
pak je ještě pouštěla,ale,že je tam strašný bláto,a že Žeryk vrčí,když ho utírá,a že nechce chodit na dvůr,kdxž je tam Max,tak je musí pouštět zvlášt…
tak jsem jí říkala,že bez ohledu na to,co jí říká Martin,tak ti psi jsou prostě mí,a že Žeryk je prostě mrcha-kolikrát,když potřebuju aby šel třeba rychle na bok na vycháce-jak nemáme ty silnice a v nějakým blbým/úkým místě jede auto-tak ho potřebuju vodítkem dát na bok,jako hodně těsně-tak začne stávkovat,nohy zatne do země a zdar-jasně,že když slyším,že jede auto-tak jsou oba naučení na povel na bok-jdou oba pěkně na bok,dostanou pamlsek,a je to v pohodě,ale kolikrát vyjede auto,v nějakým blbým místě,že než by člověk řekl bůůů-natož na bok-tak je nejrychlejší je těma vodítkama čapnout,zkrátit a držet těsně u kraje,a za zahradou taky jezdí auta,a celkem svižně-jako ne rychle,ale svižně-no takže nechci aby se s ním na vycházce přetahovala,ze svýma psama chodí jednou za čas-tak je fakt blbý aby s mýma chodily denně-a nechci aby ho utírala,doma si bordel uklidím,lepší než řešit,že ju Žeryk rafl-tak jsem to máti vysvětlila,že bude stačit,když je pustí na dvůr,bez utírání,
akorát Martin to zase nečekaně nechápe?
-jako a proč by je máti nemohla venčit?-no prostě nemohla no….
-a proč?a proč?se s ní mohli projít vyvenčit,proč to nechceš?????
někdo z nás dvou nerozumí česky…..:-(()
no odpo jsem s něma zaběhla k rybníčku,trošku jsme pocvičily-jen chůzi a přivolání,pohrály si s míčkem,daly pár obíhaček a dom
to bláto je děs….
Martin po práci vysedává na terase-jsem myslela,že ho to s prací přjde a nic…