Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tož jsme o víkendu zkontrolovali Apaluchu a dobrý, šécko cajk. Bylo krásný počásko, tak to bylo příjemný.
    A fčéra sem sundávala vánoční výzdobu – stromeček ešče mám, ale cingrala sem uklidila, pěkně do nových bedýnek, že aby byly šécky stejný. A dneska přijde pan tesař domlouvat se na střechu. Hodil návrh svýho termita a to květen – no, obávám se, že ty přípravný práce se do května ale nestihnou 😮 , tak snad se s ním nějak dohodneme??? Držte palce, ať je schopen to posunout.

Fifi
    Jak Růženec a trávicí šoustava? už se to uklidnilo?? To by mě nenapadlo, jaks psala s těma ´tapinama! 😮 😮 myslíš, že to může být tohleto?? Pak potěš pánbůch teda. Já včera hnala ty dvě čůzy ohaří, protože nevim jak to dokážou, myslela jsem, že jsem šécko vyhrabala, ale oni dycky někde vyšťouraj každá aspoň jeden ořech na zahradě. Nechci, aby žraly stoletý vořechy, vořešiče jedný blbý.

ale twe ten usatej hovnomet, to je neskutecna kreatura.
    😀 😀 krom toho, že souhlasím, jsi mě naprosto tou terminologií zničila 😀 😀 smála jsem se nahlas, až se Brtnik ptal čemu, jsem mu to musela osvětlit. obávám se, že u nás na vesnici byl úspěšnej, podle tý mapy co ukazovali.

Achjo, psala mi pani majitelka myho perdeliho odchovu.
    🙁 🙁
    Věřím, že je člověk smutnej, tím smutnější, že to byl poslední skaut. Byl to ale jinak krásnej odchov, tolik let a i to, že lidi byli fajn- to se krásně povedlo. Pesani měli hezkej život s páníčkama a oni s nima. Jako malochovatelka na sebe musíš být pyšná.

To na Skřítkově brčku nevypadá jako bahno, ale něco mnohem horšího 😀
    Maya
    y z áronie, jsem si musela najít co to je,tak teď budu nejzdravější
    jo áronie, ta je výborná -třeba i jak liguére -dostala jsem od šéfky, její domácí a to je něco teda.

no ten proslov ušatce po sečtení jsem vydržela poslouchat 5 minut
    katastrofa, já nechápu, jak takhle může mluvit? 😮

Míla
    Už je skoro dobrej. Dopoledne obešel blok
    Šikula, ať se pěkně rozchodí, pohyb na čerstvým vzduchu je to nejlepčejší, co může udělat.

černej čaj

díky za ty fotky pesanů – krása, jakutku jsem nikdá neviděla, krásnej pes a jako dvojka s lapinou – dokonalý.

2) mozna bych byt tebou sla za doktorem, at ti udela nejaky vysetreni, ze hodne hubnes, nechci te strasit, ale existujou i nemoci,

nehubne ona Mirka takhle rychle proto, že vysadila tamty léky a má jiný?

Mirko – ad to hubnutí a pupek – jestli bys to zvládla a chtěla si vyčistit trubky – můžu doporučit jablečný ocet – ráno na lačný žaludek sklenici vody se lžící jablečnýho octa
    tady máš dobrý info – https://www.dobre-zdravi.cz/blog/jablecny-ocet

a mohlo by to trošku třeba pomoci při tom revmatismu. Jablka obecně teda.

Kimi
    , Goli už ani další procházku nevyžadoval a hned se šel uložit do pelíšku.
    krásnej víkendovej výletík jste si udělali a nedivím, se že Goliášek pak padnul. Oni tyhle vjemy zvenku jsou nejnáročnější. Že ho drbu za ušiskem.

Dennyky

dál držím palce a jak jsem na něj teď znovu koukala, kdyby nebyl bílej, ale hnědej, mohnul by se menovat Brtnik 😀
    Držte se, je fajn, že mamina je v cajku a stará se. Proč atb?