Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

tak dnes jsem šla ze psama-a že du fakt na chvilku-vyvenčit-pár cviků s Žerykem,a dom
    včera mě totiž večer bolel celej člověk-nohy,ruce…
    tak jsem si nadala do debilů-že když mám volno,tak mám odpočívat,
    no jenže zase-kdy jít s každým zvlášt,než ve volnu,že….před prací si dát s každým zvlášt vycházku je blbost…,
    no nic,tak jsem vylezla,že jdu fakt na chilku,15-20 minut a zdar….
    no a Max+Betty-že jdou taky-aha-takže vodítka,nakšírovat 4 místo dvou,vylézt z vrat a nejblžší možnou cestou to vzít směr pole,a ke ke křížku,kolem baráku jsme šly dlouuuuho-protože psi rodičů furt stojí/čmuchají/čurají/kadí-je fakt,že má aspon člověk jistotu,že jsou vyvenčený….
    no dotáhly jsme se-dotáhly jsme se je správný výraz-protože jsem je furt od něčeho odtahovala-u rodičů jsou zvyklý,že kde se zastaví oni-psi-tak stojí i rodiče,došly jsme mezi pole,Žeryk na volno,váelel sudy,Dafi nebyla ve své kůži,tak měla 2 krát čekej já mezitím pocvičila rychle ze psama rodičů-kroky,obíhačky,lehni-přivolání,Žerykovi párkrát hodit míček a dom,Dafi ošudlit nožky a dát ju dom a ze psama rodičů a Žerykem jsem ve vjezdu ještě chvilku ccvičila-packy,panáčky,krokya chůzi u nohy a ze všema 3 následování a sedni/lehni-všichni 3 zaráz jak v cirkuse-jasně,že v ruce pamlsky:-),
    no pak jsem je šupla dom,učesala jsem si pséky,ostříhala jim srst mezi prstíkama,at dom nenosí tolik bláta,dala jim snídani,a šla jsem do vaničky…
    děvčata-2 dotazy-furt hubnu-furt-61,6tolik jsem něměla hooodně let dozadu….tak 7 let dozadu-ale,zhubly mě prsa-hodně,ruce,nohy,ale břicho furt mám-prostě je břicho-dlouho nic a pak zbytek….divný,že?
    no a druhá věc-vlasy-furt mě svědí-svědí když jsou umytý,svědí když jsou mastný,svědí furt….
    jak mě svědí,tak mám tendenci se furt hrabat v palici,takže nosím furt sponky,gumky,abych se v lebeni furt nehrabala….čo s tým?