Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Dobrejtro ve spolek – Dennyky asi porodila, nebo jak, že tu tak dlouho nejni?
My jsme fčéra byli doma taaaaak, ale taaaak krásně brzo – měli jsme tam pana revizáka na čistírnu. Pochválil nás, jak to pěkně vedem a že je šécko tak, jak má bejt. prokontroloval čistírnu, prohlídnul odebranej vzorek i řádně vedenou dokumentaci – musíte vést provozní deník . A šécko máme cajk, tak jsem spokojená. a spokojená jsem i proto, že se mi hezky daří omezovat večerní jídlo, tak to sem čikovná a doufám, že taková i zvostanu. Máme to suchý vobdobí, do jídla jsem zařadila po svátcích hromady zeleniny a zdravejch věcí, tak snad si tělo zase odpočine. A když se sundá nějaký to kilčo dolů, tak jen dobře.
TĚŠIM SE NA VÍKEND!! Budu řezat dříví, pojeeme na chalupu a upíknu ohaříkům další várku sušenek, páč jsem koupila výhodně vepřovou hlavu a dělala vývar, tak z toho co oberu udělám psí sůši- rozmixuju to, přihodim vejce, vločky a prsknu to do trouby a fertig.
co máte v plánu?
Maya
jestli máš na mysli hromádku na zemi,
nenene, to vůbec t oje mi jasný. Právě jsem myslela nějakou vhodnou nádobu, jak na vodu, tak na zrní, aby si holky mohly dát i doma. Dělá se to tak, že mají papání i v kurníku, nebo je to špatně právě kvůli bordelu a tak?
tak nějaký zaražený vejce jsme nikdy u slepic neměli
kamarádka jo právě – u mlaďoučký slepičky a bohužel to byla její nejoblíbenější. snažila se jí pomoct, ale bohužel tohle nemá řešení :-/ a tak z tohodle mám obavy, že pak ji musíš uspat i když jinak je v pořádku.
Kimi
Petro, Tvůj článek na Zvířu se mi moc líbí,
moc díkuju, to jsem opravdu ráda a hřeje to, protože jak jsem psala – Zvířetník je moje srdcovka a tentokrát to prostě ze mě vypadlo na první dobrou a já jsem za to ráda. Nechci dávat na Zvíř seconhandový články – tedy to co vyšlo tady, protože mi to přijde jako , že ho šidím. A tak se snažím aspoň o to, aby to co tam dám, vyšlo současně tam i tady. A teď se mi povedla vyloženě exkluzivita, jen a jen pro Zvířetník, kterej si to zaslouží.
y – vzhled a chuť naprosto nesrovnatelné s těmi z obchodu.
no to jasně že!!!! To je lábuš, chutí, barvou, velikostí. No tak když budou, budou, ale kdyby ne, což asi spíš jo, tak se na holky zlobit nebudu. Páč já si je nebudu pořizovat primárně na vajíčka, ale prostě jim chci – těm striptýzkám plánovanejm – dát hezkej život za ten rok a půl v gulagu.
Mirka D.
a sto let možná nic.-Gottfried Keller
sem četla Kellner (Gotfrída sem si nevšimla 😀 ) a trochu mi to rozhodilo sandály, že by se realizoval i tímhle směrem 😀 😀 To je to moje rychločtení 😀