Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

ještě ke slípkám-vajíčka se u nás rozdávají-my,rodiče+jedna švagrová s rodinou,druhá rodina….,a kdyžtak někomu známýmu,
    myslím,že s vajíčkama každej urve ruce:D
    -jinak my dáváme zrní,zbytky-od nás i rodičů,+řepu,zeleninu-cosi míti pěstuje jen pro ně-nevím název,pouští je po zahradě-i když váběh mají fakt obří-tak je pouští-když není nic zasázenýho,do toho občas pouští po dvoře-což nenávidím,protože lezou i na terasu,a všude slepičáky-neřeknu,kdyby to bylo malý,ale mají to velký,no a v létě se jim seče tráva-takže zahrádka se seče po kouskách,a jednou za čas se sjede celá,+teda pochopitelně dvůr,
    a jo ovírání i zavírání na jakejsi časovač mají příbuzní strýce,protože dojíždí fakt z dálky do Brna,takže brzo ráno je pustit-to by je pouštěly vlastně v noci….-což j o hubu,že je něco odnese….,my teda nemáme oplocenej vršek-to by taky byly kilometry pletiva,
    jo,od té doby co bydlím v domě s velkou zahradou a dvorem,tak si myslím-že co je malý,je milý platí i na pozemky-na zahradu by se v klidu vešel další barák-sousedi ob jedno mají na takovým pozemku dům s bazénem….
    odpo jsme si daly s Dafíem šlofíka,pak trošku vycházky po dědině-aspon nám doma uschla vytřená zem,a k večeru jsem šla chvílu do knihovny, a jak jindy občas beru psy,takted jsem je nebrala-a su ráda,kousek od baráku šel chlápek s mega psem-asi anatol,nebo albaj?no to bílý velký turecký pastevecký-a chlápek šel dost sešikma,kličkama,jsem se bála i bez psů….jsou psi,kterých se bojím i na vodítku….,ehm divný u pejskaře…-teda na vodítku-když mám poci,že en druhej ho drží taktak-jako,že ne,že bych se bála všech psů na vodítku…
    Chárlínek je chudáček,rozbil se mu pelíšek,těžkej ten tvůj pejsáneček,těžkej život mááááá:D
    jo-molitan je hnus na omak….brrrr…
    Fifi-tak snad žlababě nebude nic,
    naše auto už bylo v pondělí na technické….takhle brzo…,vidíš ani nevím, na jak dlouho ju máme….
    a co Troldíček,když už to nemá v tlamičce,zavazelo mu to?asi jo,že…
    já se rozhodla,že se objednám na oční,ušní….zítra jdu na to…..
    su zvědavá za jak dlouho to kde bude…božínku,když já se tááák moc bojím na ušníí,ale ta nahluchlost mě už dost obtěžuje….:-(((