Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
Petrs01 – Petro omlouvám se, že jsem nereagovala na Tvou nabídku, že půjdešš s námi na Lovoš, já už pak nekoukala do diskuze. Nicméně na jakékoliv strakaté vycházce jsou vítáni lidé bezpsí i s jinými psy :)). Ostatně pokud bys chtěla strakáče, mám pocit, že stále máme jednoho problémového v dočasce…
Roční vycházka se mooc povedla. Chovatelé s matkou rodu Emčou se ubytovali v Černodolském mlýně už ve čtvrtek odpoledne. V pátek jsem se k nim dopoledne přidala já s Emou a sestra Emily s paničkou a její dcerkou. Užili jsme si pěkný, ale mlžný výletík, holky radostně lítaly – Emma, Emča a Emily. Když někdo zavolal Emo – přiběhly buďto všechny a nebo taky žádná. Odpoledne jsme se vrátili k mlýnu poněkud obalení bahnem, po částečném odbahnění v potoce jsme chvíli poseděli v restauračce, vyjímečně nám povolili i psy a na chvilku se stavil i otec “rodu” Amigo se svou lidskou smečkou. Chystají se letos na atestaci a pokud by se podařilo, tak Amigo bude první strakáč oficiálním záchranářským psem, který bude moc vyhledávat lidi v sutinách. Já pak odjela domů a druhý den se zase vrátila. To se nás už sešlo víc, 6 sourozenců a matka Emča, vyrazili jsme na Lovoš a bylo to moc fajn. Mládež krásně řádila a docela jsme budili pozornost. Při návratu čekalo překvapení, dort pro oslavence. Doma Emma spala a spala, najedla se a spala, rychlé krátké vyvenčení a pokračovala v spaní. A protože jsem v sobotu měla i já narozky, tak to byla pro mne krásná oslava.