Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

PetraK

Maya
    u slepic stejne jako u morcat je nejvic casove narocny to cisteni vybehu/kurniku
    jinak to ujde, ale zas to musis denne a cim vic zvirat, tim se ti to scita +

jo to je mi jasný, proto taky nižší počty v plánech mám a to zázemí, který by se budovalo, tak už udělat tak, aby to bylo dobře přístupný a snadno čistitelný. žrádlo se dneska objedná, ne? plus co si vyberou z přírody. Uskladnění vajec ze čtyř pipek nebude tak složitý? Máme vejce rádi, dají si čoklidi i kocour.
    co je isopod? jdu se podívat

ty jo, pro tak pomerne velkeho ptaka je povolena voliera 3×2 m, to mi prijde jako tyrani

přesně, se ani neproletí.

Odetta
    pro mě nepředstavitelný, nabrat si toho tolik, do toho stavba, domácnost…

neee, teď rozhodně neee a rozhodně ne v počtu devíti 😀 , pokud jednou – tak nějaká malá partička.
    Hele však naši předci taky chodili do prasé, a pokud bydleli jak my, měli taky nějakou tu slípku a králíka. tak místo králíka morčata no.

Mamčin známý měl krkavce doma, bydlel s nima normálně v bytě a s oblibou se nechával nosit na psích zádech. 🙂

nenen, nenene!!Vokamžitě o tom potřebuju vědít víc! 🙂 , ať můžu závidět. Vím, že jsou čistotní, chodí na jedno místo, takže to jde i doma.

Ono jenom čistit výběhy je celkem práce, a to navíc nepříjemná. Není to o tom, že se jednou denně nasype zrní a ende.
    tak pokud bych měla tolik zvířat, tak ten odjezd by nebyl na tak dlouho, aby to museli mít na starosti sousedi, to vůbec. Jak jsme tady a je tu tak krásně, tak člověk nikam nemusí.