Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
tož jsem se pustila do gruntování-jakože sklidit prádlo,vysát barák,uklidit andulkám menší klec-kterou nepoužívají,ale serou nad ní-mají ji na knihovně u okna,kde nad tím mají rzvojenou větev z hračkama,vyměnit tvrdý papíry pod klecí,pod kvítkama na okně-papíry jdou kousek i nad pelechy psů,aby je neměly plný hovínek-prostě větší ornung-ty papíry zas neměním každej týden-si taky vzpomenout,že to mám dotáhnout z práce,vyhodit,vydezinfikovat koš-takže,když došla na návštěvu Betty-tak jí říkám-pod dál,ale je tu smrad a bordel:D a při té příležitosti jsem jí rvnou vyšesala,vytříhala srst mezi prstama,a zlstnatělý cucky na stehnech těsně u kůže,
no a mezitím furt chodila Dafi-sem tam,a za mnou,a na oelech,a na sedačku,
a furt odnikud nikam,mezitím i ven,i když po vycázce teda ležely chvílu s Žerykem v posteli,tak jak jsem začala putovat z místnosti do místnosti-a tohle odnesu,toto srovnám,……tak furt za mnou,u vysávání teda zalezla,u česání Betty zalezla-ráda,že jí se to netýká,ale byla taková divná,když jsem skončila tak jsem zalezla posloucha rozhovor,tak jsem si s ní lehla k Žerykovi na postel,dala si ji na klín,přikryla povlakem polštáře-a spokojeně spala…
tak asi se chtěla tulit,?taky jak ted chodíme oba do práce-a to jsou sami doma jen tak 3hodky,tak tak,přece jen,byly zvyklý,že jsme oba víc doma,to bude prča,až budem mít ranní,to budou sami 10hodin….,ještě,že je rdiče pouští ven,
PetraK,-no mě taky fascinuje,jaký máš plány,já u sebe vidím,že za mě ideál-2 psi-to jako,nemusí být nutně-mě by stačil i jedn-su zzvědavá,jak se jednou rozhodnu+ty andulky,kočka?-tak vždcky jsme ju v BK měli,
a tak pár slípek-v BK jsme měly 4,ale jen cvilku,nikdo to nechtěl zabíjet…
no vlastně-kmbinace kočka+andulky-je kravina-ono i andulky ze psama jsou někdy dost kravina….
jako,když jsou rodiče týden pryč-tak toho mám za týden dovči dost-starost o slípky,4 psy,kočku,andulky-všude ty miliony misek+kvítka,
a ono,ty naše andulky,i když nejsou ochočený-což mě fakt mrzí,že se mě nepovedlo!!!
tak mají rádi společnost,a nejsou sami rádi doma-takže když su dlouho vedle-počítač máme v pokoji kde spíme-tak jsou naštvaný,snažím se když su doma,tak být i s něma,vykládat si s něma,zpívat jim,-s tím,že fakt jdu k nim mluvím přímo na ně,na každýho zvlášt,pak na oba,
když mě slyší jak jdu dom z vycházky tak nadšeně začnou vykecávst,jsou naštvaný,když jdu pryč,dokáží dát najevo,když chcou klásek-to začnou lítst těsně nade mmě,dělají nálety furt na mě,licou kolem mě,furt dokla,kecají-a jak se mrknu na klce-řeknu-no joo vynemáte klásek!dáme kláseček,dáme,podte papat-tak už sviští:-)šup na klásek,jdou papat,a jsou spokojený,jak jsme se domluvily,vítají mě,když přijdu dom-dělají sukýnky tomu říkám-takový to roztažení křidýlek-což nedělají na každýho-onehdy jsem jim zpívala a u toho ze srandy tancovala-tak to taky čučely,krotily hlavičkama,pak zase sukýnky:Dmyslím,že jsem jim párkrát i předčítala,s tím,že jsem se koukala na ně,měnila intonaci a tak-prostě i když nechodí na prst,nenechají se ppohladit-tak jsou rádi,když se s NIMA VYKLÁDÁ,a zjištuju,že,když používám u toho co dělám-podte papat,máme papů-tak i dost rozumí,nebo,když chválím,za to jak si hrají s bubínkem-tak aky radost-chci tím,říct,že i když nejsou ochočený,tak to nechci hodit do péče-mají jídlo/vodu/klec uklizenou-tak zdar-jsou 2-co by chtěly-a vím,že su taky fakt jediná,kdo se jim věnuje-tatka si jich nevšímá vůbec,když u nás je,Martin na ně skřžehotá,
akorát s máti,jsme domluvený,že když jsme jednou za rok 4 dny pryč,tak a si za něma chodí vykládat-at tam nejsou furt sami s tatkem,
no a protože se věnuju psům+domácnost,práce+moje odjezdy do BK,tak si nedovedu představit mít víc zvířat-ani ty morčata bych nedala….-pokud by to nemělo být ve stylu-seno/voda/klec-všechno čistý,obstaraný,jídlo máte….
kamarádka knihovnice 2 morčata má-už několikátý- a u 2 hodně řšila nemoci