Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
Kimi
Majitelem je stát, ale jsou v útulcích (aspoň myslím).
jo já vím. Dávala jsem to sem kvůli ostatním, kdyby neznali, nevěděli. Některý ty pesany-záleží na lokalitě – jsem pak v nabíce útulků neviděla, možná jsou někde pod obcí nebo tak, takže o těch psech se nemusí vědět.
Jej, no vidíš, to by bylo dobrý řešení,kam takový zvířátka umístit. To je moudrý vedení domova.
Odetta
Asi érekce na slunci.
😀 😀 v tomdle případku doslova. Říkám si, jestli to nebylo tou vodou?? Ale zase normoš zelený hrášek na vánoční poblifku s tím problém neměl, takže asi to, co psala Maya.
No, kdybys chtěla dalších 9, tak jsou v útulku v Žimu:
no to jsou voni totiž.
Já kdybych nebyla srágorka, tak jsem zbudovala útulek třebas – na chalupě na louce ideál. Jsem se o tom kdysi tady?? nebo eše na čézetu bavila, Maya mi tehdy psala, že to mám vzít přes dotace, Ale neumím si předstvit tu organizaci, a pak když by došly prachy, nejsem v tomhle dobrá, neskončilo by to třeba dobře.
Nezachraňuju ve velkým (bohužel), však zatím vždy po jednom kousku. Pokud to časem situace dovolí a hlavně provoz s bláznivou Taliprdovou, chtěla bych nějakýho staříka, jak jsem tu psala. ty čtyři slípky – to je nic moc práce a příp. jednou třebas nějaký ty morčata nebo tak, když se naskytnou a bude to k tomu – prostor je a ideální. A můj sen, můj velkej sen, kterej ovšem nepůjde splnit, by bylo mít doma krkavce nějakýho zachráněnýho, kterej už nejde vrátit. Miluju tyhle ptáky, jsou neskutečný. a tak se na ně dívám u nás -jak u Domečku, tak na chalupě, tam je taky párek, už letitej. Vždy mě bavilo pozorovat, jak tancujou s mladejma ve vzduchu – to je krása.