Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

tak v úterý odpo-na střídačku vybalování+kasa,po pondělním vybalováním palety plné vod jsem si radši odpo vzala príšek na záda,do práce chodím pěšky,s hůlkama,takže se před prací proběhnu:-),dopo mi přišla máti nabídnout,že nám bude chodit ze psama,když budeme mít oba ranní-ale asi to nechcu,
    oni chodí ze svýma psama jednou za týden/2-a s mýma by chodila denně…trošku divný,že…
    je fakt,že oni nechodí ze psama venčící vycházky,nebo kousek-oni když jdou ze psama,tak je to už normoš vycházka-lípa-hájenka,nebo do lesa,
    nejdou prostě pár metrů,aby se psi provenčily a dom,
    ale to je fuk,i kdyby to bylo na pár metrů,tak ne…..všecko může být časem pužito proti mě….
    taky se byla vyptat jak se líbí Martinovi v práci-že se od něj nic nedozví….
    no já taky nic,on nikdy o žádné práci moc nemluvil….
    včera ráno to bylo trochu pomrzlý,tak krmě blátivýho úvozu jsme šli po pomrzlé zemi mezi polama směr ke křížku s břízou,a kousek dozadu-nikde nikdo-jen já,psi,pole,pole,modrá obloha!!!§po dlouhé době:-)
    no pak odpo-na hlavní kase+úklid-docela dost lidí,natože před akcema,asi měli někteří po výplatě,dle obřích nákupů.
    Dnes ráno jsem se pokusila ne-po-zo-ro-va-ně-vypadnout bez Žeryka-což se nepovedlo,tak jsem ho vzala s Dfi ven vyčurat,pak jsem ho frnkla dom,a šla jen s Dafi-mlha-tam-tak jsme to vzaly do zatáčky směr lípa,a před polama pod dvěma lampama na konci dědiny jsme si pocvičily pořádně-takže odložení ve stoje s přivoláním,chůze u levé,pravé nohy,couvání,obíhání,kroky,domeček,otočky,a různý kombinace-za pochodu,na místě,střídání cviků,tak jak jindy beděláme-2kroky,otočka,2 kroky,oběhnutí…-takže jsem různými neobvyklými kombinacemi zavařovala hlavičku,mezitím aportky s činkou,no pak kousek po dědině-ukázat lavičku a dom,a pak jsem šla ven s basendžíkem a Pavlou-pořád mlha,syrovo,tk jsme to vzaly s Žerykem k rybníčku,od něj podél ohrad dozadu,mezi polama a zpět-mlha jak v Londýně a syrovo,ale Žeryk se vyběhal,a Kito taky-sice na osmimetrové flexině,ale lítal na ní jak střela,do toho nás obíhal,naháněl Žeryka-škoda,že nemůže být na volno-rychlý pes na vodítku mě vždycky trošku znervoznuje:-)
    a měla bych něco dělat,ale necchce se mi….