Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sme měli fčéra cvičební den doma pěkně v teple kůchně dělala jsem kančí ragú a mezitim citýrovala ohařiska a pak zas musela uklízet, protože jsme ta nadělali čurbes, a taky jsem si objednala aku ruční vysavač, že abysem mohla vysávat drobnej bordel. A Brtnik se pustil do špajzky, dělá mi tam regálky, zatím položil líno a namontoval stojky. Mimochodem – dostal od Jéžucha výbornej dáreček, děsně si ho pochvaluje a řikám mu Cucáku 😀 😀 je to totiž tudlencto

připlesknete si to na zeď a jak pustíte vrtačku připojenou na lux /nebo příp. lux samotnej, když to nemáte propojený/ přicůcne se to na zeď a drží to tam samo a vy máte obě ruce volný a nikde prach. On takhle vždycky vrtal jednou rukou a druhou držel lux, nebo jsem ho držela já – ten lux, aby prach z vrtání nelítal po všude. Když jsem todle viděla, úplně jsem se do toho zamiloval, fakt nemáte borderl, drží to pěkně na zdi a vy můžete vrtat.

Kimi
    aháá, já myslela, že jako Goliášek promoknul a ona to pánčička. Jojo, chce to lepší vohoz nějakej,

Maya
    tak doufám, že rotík najde nový dobrý doma. je to děs, jak narůstá počet psů, co hledají nový domov,

co KACHNO ta fenka od kolegyně?