Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
tak dnes ráno jsem skočila s 3 pejskama-přidala se Betty vratama-za zahradou je to strašně rozježděný od aut,takže jsem to vzala úvozem,jakože ke křížku,zpět jsem to neriskovala-v úvoze ke křížku s břízou je skoro furt víc blátivou než jinde,ted mega blátivo,stopy po koníkovi a jeho hovínkovách,tak nerada bych to zpět sjela doslova v hovnech po zádech,tak jsem to šmikla mezi polama smě dolů k rybníčku,Žerykovi jsem párkrát hodila puller,a u rybníčku všicni 3 na vodítko-Betty jsem teda nepouštěla vůbec-blátivo,studenej vichr,poprchalo-a ona je čím dál hlušší,takže na vodítku,ale šly jsme od rybníčku dědinou dom,tak měla změnu,tak nejstarší fena dnes v naší trojce-bude mít v květnu 14 let!tak na vodítku pobíhala,šmírovala,byla vepředu-a ti dva se loudaly za mnou-otrávení,že je mokro….
no doma jsme si zapálily svíčku,učesat pséky,dát každýmu hlavolam,a až si vypiju čajík musím cvičit…
-tak záda mě bolí,ruce taky-ale jde to,ono prostě pracuju fyzicky-a když taháte zvrchu dolů x těžkejch věcí,mezitím dost rychle chodíte,pořád nahoru,dolů a tak-tak se s tím počítá…,jako,na kase to bývá taky záhul-+se tam musí soustředit….
no pro mě je nejvíc fajn,když nemusím furt sedět na kase a můžu to strídat-zase jen vybalovat -to by byl druhej extrém….
k Martinovi-mezi náma-bavit ho to nemusíhlavně když tam bude dělat….
jako,ted to vyznělo ode mě asi blbě-ale-je super,pokud člověka jeho práce baví!!!!-ale pokud má člověk výuční list,+ k tomu nějaký zdravotní omezení-tak je podle mě kolikrát dřina najít tu práci-a ještě k tomu aby ho bavila-je prostě nádstvba-jestli víte jak to myslím-jasně,je moc super,když člověka práce baví,ale,když ne,tak holt si to vynahradí ve volný, čase…
mě třeba má práce baví-a su extrémně moc ráda,že ju mám,taky jsem hodně let byla bez práce-protože,když jsem ěkde ukázala papír-změněná pracovní schopnost-že nemůžu dělat v chladu/průvanu a můžu dělat převážně v sedě-tak jsem fakt byla často bez práce-prtože prostě hodně dělnických prací,nebo s nejnižším vzděláním je ve stoje+průvan-chlad
kdybyc měla tento papír dál-od 30let ho nemám-nemohla bych dělat v obchodě,ve studené kuchyni-strašná zima a ve stoje,v kuchyni-ve stoje,v některých fabrikách-taky ve stoje…..
no a když si vzpomenu,když přišla s máti Martina řeč na jeho práci-hledání-a máti-na mě s pohledem jak na slabomyslnýho-takovej ten ton,jak když mluvíte s blbým-ale Mirko!-toto by ho nebavilo!to von by nedělal!
ehm-tak jsem rostla….
PetraK-jo sůl je boží,můžeš objednat-ty se taky solíš???-jeéé to je dobrej termín:D
Kimi-k tomu oblečku-pokud nemáš nějakej drahej značkovej-což já teda ne-
tak Dafi má bundičku-ze šustáku-podšívka-výplně tlustá-ale promoká to,+ má svetřík a pak pláštěnku za 150kč-z tuhýho tvrdýho igelitu-fakt je pláštěnka-a to má i třeba na léto,když někde lije,jsme někde busem,a já nechcu mít u sebe mokrýho psa-ale přitom je teplo-že to není na obleček,
přípedně nemám čas sušit-velmi ocenuju ted před odchodem do práce-hodím pláštěnky,dám je vyčurat,sundám pláštěnky-a prchám jak Mazánek?
Mazáánku,vy nevíte jak se prchá?takhle se prchá!-ruce na hrudník a už kmital…:D,
Žeryk má od podzimu z takovýho tvrdšího šustáku-a to fakt nepromoká-takovej tuhej-jak ubrus-a pod tím jen tenký flís-takže ho to nestudí,moc nehřeje-ale přes zimu jsou zarostlý,venku se snažím,aby se furt hejbaly-chodím dost rychle+mám na něj po Gerovi starou bundu z beránkem-ale na tom je promokavej šusták tenkej,s tím oblečekm,co má ted od podzimu velespokojenst-nepromoká,rychle oblíklej-suchý zip zepředu,pak pásek na sucháč pod břicho,a gumy pod stehna-nic přes hlavu,nic těsnýho-cena 250kč-obyč zverimex
jinak bych se teda snažila sehnat na Goliho pláštěnku,a kdyby nebyla tak bych si vyrobila z igelitovýho ubrusu-bývaly takový tvrdý tuhý na látkový,
tak já bych to šmikla z toho
a nebo nějakej super značkovej