Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

TAK HIP HIP HIP HIP HURÁÁÁÁÁ,HIP,HIP,HIP HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    JUCHŮ,JUCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ,EJCHUCHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
    MÁM TÁÁÁK VELIKOU RADOST-TAKLENC MOC!!!!!!
    Fifi-parádička,že se to tak hezky vyřešilo!!!!
    Černjčaj-tak uvidíte příště na kontrole,fajn,že srdíčko,dobrý,
    chytrej muž,že navrhl,že bez bolení dneska-Dfi nemůže veterinu od té doby,co jí u pindulky rýpali tu osinu-chudinka tenkrát strašně pištěla,jak jí to rejpaly,bože já si připadala jak takovej hajzl-tak která by ju měla bránit,j ještě drží,když ju trápí-já,vím,Fifi možná řekne,že to je polidštování…..:-)
    ale,fakt ju to dost bolelo,a já ju u toho ještě držím….
    tak,su taky ráda,když se s ní jeden na veterinu jju jen zvážit.nerozumím moc všemu cos psala-jako,číst umím-bez ironie ted.ale moc jsem to nepobrala-tak prostě přeju at je všecko na příští kontrole nějak fajn,a at se nic nezhoršuje!!!
    tak-a v práci at to dopadne DOBŘE!
    PetraK-JÉ TY SEŠ CHUDÁKY,CO TĚ TO POSTIHLO??,
    tak at to brzo přejde,nikdy jsem o ničem takovým neslyšela-musí to být děs-brrr,
    já ty blikající světýlka nemusím,taky to máme doma,mě to sere,
    jo dála jsem si v noci ted tu tvou sůl-je božííííí-je po ní betelný vedro-jakože,prohřívá!
    bys ses nasmála-jak jsem do Vánoc furt hádala pohmatu co to může být???
    a furt mě napadaly granule jenom-což jsem logicky usuzovala,že to je kravina:D:D:D

jinak já v sobotu na ranní-pečení+hl.kasa-byla jsem strááášně zmrzlá-ale moc,takže mě celou sobotu odpo+neděli strašně bolelo břicho-jak když máte zánět močáku,dělohy,prostaty+asi milion dalších orgánů-kombinace zima+tahání těžkých věcí,odpo jsem v sobotu šla ze psama kousek k lípě-každýmu jsem dala 2krát hledej revírky-napřed 3 hračky,pak dvě-takže si procvičil čuchání+se proběhly-Žeryk,prošly-Dafi,pak jsem s něma si pohrála na zahradě,takže se vyblbly s hračkou a nošení rukavice-Dfča chvilku rukavici,Žeryk chvilku hračku-3krát a dost,
    v neděli volno,Dafi zase blila v noci venku-na terase…
    ono zase jedna hospicová slepica se pouští po celým dvoře…..
    no nic….
    v neděli jsme daly vycházku po dědině+k rybníčku,kolem ohrad a dom,
    a já do večera ležela,večer vyvenčit kousek po dědině a zase ležet…
    dnes ráno kousek k lípě,troška obíhání stromů,párkrát hhodit puller a dom,-pak furt pršelo….-já poklidila trošku domeček-odzdobit větve,vytřít….furt jsem cosi dělala,i jsem teda cvičila-Martin dnes 1.den v práci-bude chodit na ráno na půl šestou….testujou je tam na covid,bude cosi dělat v laborce…
    před dchodem do práce jsem musela dát vyčurat pséky-chvála pláštěnkám+flexi vodítkám na rychlovenčení/čurání-protože pláštěnky šetří čas při sušení,a flexi vodítka zajistí to aby se prošly kousek,tam kse chcou vyčurat a dom-když jsem je vypustila do deště na dvůr tak zacouvaly….:-((
    a jelikož jsem nevěděla,kdy přesně dojede Martin,tak jsem potřebovala mít jistotu,že jsou vyčuraný-takže pláštěnky,flexi vodítrka-a kyynolog ve výslužbě-rychlééé podte čurát-budou piškotečky,hooodně piškotečků-no honem čurat,čurat-budou piškotky!!!-no nic…
    ttak po loužičce valily dom-a šup pro odměnu,
    v práci jsem byla kasa 3-takže hodně vybalování-skoro jsem neseděla,ale bylo mě vedro,tak co bych chtěla,že:D:D:D-no všecko jsme stihly a před devátou večer jsme skončily-upadnou mi ručičky,nožičky,zádička-těžký vody,džusy,čaje-celá 2 metry vysoká paleta….
    ale furt lepší jak migréna-takže pohodička…
    autro má za sebou dnes technickou…