Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sem chudínek – tak jsem si na páteční návštěvě pořídila cosi …. mají stromeček s blikajícíma světýlkama a my jak jsme tam seděli a byli jsme tam dlouho, tak se mi pak z toho udělalo tak podivně, a jako hodně podivně, houpal se mi svět 😮 – podotýkám, že jsem téměř nepila, neb máme náš oblíbený suchý období a teď jsme ho porušili, páč nám to bylo blbý, když toho pro nás tolikatě nachystali, no jo, ale jak jsme tam seděli dlouho a ty světýlka se furt míhaly, tak……. fuj a hnus se mi udělal. Pak mě celou sobotu divně bolela hlava a buchala mi pumpa…. divný je to .

FIFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIJOVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!

JÁ MÁM TAKOVOU RADOST!! ŠLA SEM NEJDŘÍV GRATULOVAT K TĚM VÝSLEDKŮM A TEĎ SE DOČTU TOTO??? TO JE KRÁSA, KRÁSA, KRÁÁÁÁÁÁÁSA. Řvu tady potichu, abych tu krásu nezakřikla

Mirka D.
    Bubišková má taky problém se zamyslet víc, než jsou obvyklý povely. Včera se mi podařilo ji rozdovádět, honila balonek a i ho několikrát zvedla a poponesla. SASRAK. Jinak je statická, povely jako jo, když se jí chce, ale něco nad, to je tíha ji naučit. Teď trénujeme probíhání mezi nohama tam a zpátky…. trošku vyšší dívčí, nechce se jí moc do toho. Než se naučila spolehlivě ťukat do ruky “noustač” , tak to bylo. až teď ťuká na obě strany.

černej čaj
    Jinak me uz vcera /v patek vecer prisla ferinka zase jako uplne normalni ferinka, ani zminky po tom divnostavu:)

tak držím palčáky, aby prohlídka proběhla Ó.Ká.

ad to dýchání – pokud to zvládneš – stačí zpočátku i po chvilkách, zkus inhalovat tymián – koupíš normoš v koření, všude. Hoď hlavu pod ručník a zkus to, pokud to půjde, on má velkou sílu pracovat takhle i uvnitř, čistit, desinfikovat.

kachna – to je krásnofotka brablenečníkový a Marťánka