Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

Fifi-jo,Žeryk je prostě z těch psů-co budou nosit jen hračky a niokdy jinak,jako naučila jsem ho nosit srulovaný vodítko-hledj-ztatil,balíček kapesníků,jednou mi podal kramlík,a plyšáčka s klíčekm od vrat-ale tím to hasne,podávat prádlo z koše-ponožky,utěrky,kapesníky-nechápačka….
    ale nakonec teda podal tu ležící noční košili-tvl-ležící-co by tam tak košile dělala?chodila?:D
    no položenou noční košili nějak podal-tak jsme měly oba radost:D,
    je možný,že by mu vadilo to mokrý prádlo???
    že bych mu do toho přihodila pár ponožek z šuplíku-at teda podá je,a nekouká,co furt ta Dafina podává a on nic?
    jinak,třeba může Ferince fakt vadít chlad a vlhko-mí psi jsou mimochodem v zimě po vycházce zakrývaní-ne po každé,ale po nějaké-jak to nazvat-zmrzlejší vycházce,tak jsou přikrytí tenkýma dečkama,a vyloženě jim to vyhovuje-Dafík si vždy spokojeně ufne,a až se prohřeju tak sami vylezou,ne,že bych je zakrývala denně celou zimu-jak říkám,po zmrzlejší vycházce,nebo i nějaké náročnější-třeba po tom výletu v BK,jak jsme byly v tom KRASU-kde kosa,ledovka,pak sice u tatky,a ve městě,a pak v tom lese u Mcochy,kde teda už bylo teplej,ale mokrý listí a tak,tak po příjezdu,jsem jmenovitě Žeryka zakryla v pelíšku a vydrežel tam x hodin