Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
Cajdo
Uzij si zdravotni kilaky bez bahenniho smekani. Tu je to hnus, cokle dycky myju ve 4 lavorech, v desti nastesti nechteji vychazet. 🙂 Ferisak mohl klidne prostydnout, kdyz si vzpomenu, jak vypadala Ruzice s chciplym ocasem… Holt veteranky uz potrebujou teplicko vetsi, klidne bych ji davala nakou vesticku, kdyz zustava pres den venku. Ono i to stridani venkovni a domaci (byt vy doma mate dost chladno) muze udelat svy a chlupy termoregulaci nepodrzi.
Mirko
Zeryka docela chapu, proste ma misto mozku tenisak a naka klidovejsi a premyslivejsi aktivita je na nej moc. Nechape, nevnima. Ale pasak, ze se nakonec chytnul a chopil se toho. 🙂
Odetta
Tak snad ti dva zbylí budou v cajku, ráda je pozoruju. Když se ve třech koordinovaně snažili ukrást ze stromu půlkilovou lojovou kouli, byla to podívaná.
Ja bych teda za potkany rada nebyla, byt jen na zahrade. Mnozi se to silene, jestli to tam nakej predator nekontroluje, potespanbuh, za chvili je muzete mit v baraku. Podivana to muze bejt pekna, ja tyhle hlodavce ale rada nemam, toz drzim palce, at se vam nerozmnozi bombasticky a hlavne, at si Gremlin do niceho otravenyho nekousne.