Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
Čajdo
No jo no, musíš se informovat aktivně… Já zrovna ten jejich box docela využívám, tady na vesnici to funguje dobře, protože je věčně prázdný, ale ve městě se mi i stalo, že byl plný, tak mi to odvezli na nějakou náhodnou pobočku (s úplně debilní otevírací dobou), a ani mi to nenapsali, přišla jen sms, že si to můžu vyzvednout. Až u toho boxu, který jsem neměla dvakrát blízko, jsem zjistila, že je ten balík někde úplně jinde. 🤦🏻♀️
Ferince pusinku.
MirkaD
Jak v tom dýchal, když to měl omotaný izolepou? 😳 Já než dělat takovéhle manévry, radši jdu daleko do polí nad vedlejší vesnici, tam je to bezpečný.
Žeryk pobavil, ale vidíš, nakonec to vyřešil – sice po svým, ale vyřešil. 😀
Fifi
Tak máme na 18. připravené prstíčky i pacičky! Jsem ráda, že vyšetření dopadlo dobře, a že s ním budeš moct být v maximální možné míře i před/po operaci, to mu určitě moc pomůže. 🙂
Trávení potkanů je ale legální, to nikdo řešit nebude. V minulém bydlišti řešili pejskaři vyloženě návnady na psy, a i s tím je policajti poslali do 🍑, natož s potkanem. Ale byl moc krásnej, velikej, s lesklou a huňatou srstí. Tak snad ti dva zbylí budou v cajku, ráda je pozoruju. Když se ve třech koordinovaně snažili ukrást ze stromu půlkilovou lojovou kouli, byla to podívaná. 😂
Hlavně že se čubám nic nestalo, to bylo teda štěstí.