Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
tak dnes ranní-byly jsme celkem 4-bez mezisměny-takže já pečení,kolega s vedoucí zelanina,a zástupkyně chladák-hodně zboží
já pak hlavní kasa,a často jsme lidem vysvětlovali,že nás víc není,tak jim zatím nevybalíme paletu drogerky,kde byly destkilo granule v akci-v první půlce palety ospodu-takže se napřed musel odskládat vrešk,aby se mohli sundat granule a to nebylo kdy,protože-fronty,fronty,fronty,sděly jsme skoro furt 3-kolegyně ze trojky se mezitím snažila idělat chladák,a na čtverku chodila vedoucí,co mezitím pekla,dělala objednávky,zeleninu,a piva a láhve…-no myslela jsem,že mě upadnou ruce-hlevně levá,záda,do toho furt hlídat fronty,markovat rychle a hlídat si peníze-a odpovídat na dotazy-kdy se vybalí granule???
granule se vybalily v poledne,my pak šly taky ještě vybalovat,před půl třetí hurá dom-na to,že mám mít do půl druhé…
pak teda odpo bylo mín lidí
kolega si kupoval 2 pytle těch granulí,kolegyně taky-a říkal mi do sluchátka-no náš pes,ten shit-rozumějte-nejlevnější granule-velký množství-náš pes to žral celej život a dožil se 17let!!!-s výrazem-tak o co ti teda jde?
a já-hele at si krmí kdo chce,čím chce-ale to jak nám onehdy tady baba vyhrožovala,že nám sem hodí mrtvýho psa,kterej kvůli nám umře hladem,protože je baba pi.. a nemůže si zajít o pár metrů dál do zverimexu,nebo koupit u nás konzervy…to už je moc…
to ty lidi ty psi nechají hladem,když my ted ty granule nevybalíme,nebo co?
no nic,dojela jsem dom,dala prát prádlo,dala jsem si pečenýho pstruha,a šla ze psama-bylo po dešti-ultra bláto k tomu,
šla jsem ze po dědině,pak kousek k lípě,každej si udělal hledj-ztrtil a šlo se dom,
doma čokle vysprchčit,vyčesat,a projet trim.hrabičkama Dfču,vykartáčovat Žeryka a jít věšet prádlo-Dafi mi je podávala,tak hustím Žeryka-at mi taky podá utěrku/ponožku-a on furt,že necháoe co chcu podávat???
já už byla utahaná-tak jsem vynervila-protože sledovat x let Žeryka,kterej přemýšlí za co Dafi dostává pamlsky?když podává prádlo a kramlíky?fakt má Žeryk vždycky tázavý výraz!-úplně s natočenou hlavičkou čumí:-)
tak pozorovat ho takhle xxlet je o nervy-tak mu říkám-podej,podej mi to-a on čuchá všude okolo-jako co má podat??
a já jsem vynervila a říkám mu-ježišmarjá,to je strašný jak seš blbej!dyt tohle bych se já už dávno naučila,kdybych byla taky pes!!!-načež jsem se tomu začčala řechtat:D
no pak podal noční košili-teda na spaní-suchou-ale podal prádlo-tak jsem jásala a radovala se:D:D:D)
Odetta-i ty kynologický optimisto:D,prý po 12letech:D
-ale jinak to trávení psů je děs teda+kočky dravci-zalít betonem,zakopat na zahradě-toho dotyčnýho!!!
jinak já bych asi furt chodila s náhubkem,a předk+část boků bych si omotala izolepu-měla jsem takhle kovový košík na Duxe-omotaný izolepo-předek a boky okolo předku,aby nic nepropašoval….
Fifi-s ěma rehabkamaje to má osobní zkušenost-masáž zad a byla mě zima-na víc místech….prostě su zmrzlina no,a ted když se ještě šetří na topení…
písni sem pak jak jste dopadly!!!
Asteris-všéécko nejlepší Emičce!!!a užij si výlet:-)