Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
Zdravicko vespolek. Na veterine jsme se zdrzeli, maji toho coby klinika hrozne moc, vzdycky i pres objednani cekame min. pul hodky ci dyl. Vysledky krve ma Troldas zhruba na stejny urovni jako pred mesicem, zadnej propad. Delal se rozsirenej rozbor vcetne slinivky a dalsich veci. Takze takovej „stabilni chronik“, kterej by mel operaci zvladnout. Samoze se stat muze cokoliv, nejvetsi bubak je kolisani krevniho tlaku u ledvinare. Taky bude zalezet, co ukaze rtg (nakej spesl zubarskej) po uspani, jak je ten novotvar velkej/prorostlej. Bud se vezmou jen ty epulidy (velkej na spicaku a pak ma mensi u stolicky na stejny strane), vykuchnou se z dasne a zakatetruje se to. Kdyby to u spicaku bylo horsi, pry by sel ven celej zub, aby se to odstranilo komplet. Ale to budem konzultovat primo pri operaci, vetka by mi brnkla.
Budu si moct bejt u Troldika pri uspavani, dostane kapacky, pak operace v inhalacce. Kdyz to bude jen u dasni, samotnej zakrok by mel bejt tak na pul hodky. Pri probouzeni a dalsich kapackach, ktery musi dostat coby ledvinar, si pry s nim taky budu moc nekam drepsnout do ordinace, coz jsem si prala a vyzumrala – nezvladnul by psychicky po tom slinivkovym badabum hospit, labilek libeznej. Posedim si tam s nim dve az tri hodky, nez mu to dokape a poficime domu. Tak, krasnej scenar jsem si nakreslila, jak rekli, tak udelali. 🙂 Prosim vsechny palce a packy mackat ve stredu 18. 1. po osmy rano. 🙂