Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Máme zde páteček, všech bláznů sváteček. Tak sem se na to vyšvihla, vzala jsem si novou ramštajní mikinku, nový červený botéčky a vypadám jak to červený razítko. děsně se těšim domů. A dneska jdeme na návštěvu! To se těšim taky. Pozvala nás Olinka, tak musím vymyslet nějakej hezkej návštěvní dáreček.

Fifi
    ja mam vymyslenou taak peknou hadanku a este jsem se nedostala k realizaci. Poslu pristi tejden, ju? 🙂

huráááá, to je dobře, se těšíme a já sem zvědavá.

Asteris – už ROK??? Si vymýšlíš, že jo? dyk to nemože být tak dlouho. To to letí teda.
    Mně se nidká nechce po svátcích do prasé. Přijde mi zcela nepatřičný tu pohodu vánočních dní přehodit za běžnej pracovní režim.

Petrs01
    ale vzít si vědomě celoživotního kotcáka do pronajmutého pidibytečku…

jo, to je fakt, že to by mohl být celkej dost problém. No Tali byla ešče furt dorostenec, chvíli to teda trvalo a vzhledem k velikosti psa, to bylo trošku jinčí, než u štěněte, když mu uteče louže, ale snažila se. Naopak mě točil Brtnik, kterej si představoval, že šécko půjde hladce a ona to pochopí během dvou lusknutí prstů. Ne, trošku přeháním, zpočátku trpělivej byl, ale ne tak dlouho, jak bych si představovala, takže jsem mu musela šlápnout na paty.Tohle byl pro mě v danej moment ten nejmenší problém, tady jsem věděla a viděla, že to půjde. Stejně tak mě točil s tím jeho způsobem venčení, kdy absolutně nerespektoval to, že ona se zpočátku v neznámém prostřdí má velkej problém se vyvenčit, navíc, že k tomu potřebuje soukromí, křoví nejlépe……… no… neee, nebudu vzpomínat, bylo toho hodně, co jiskřilo.

Držím palce, ať přijde ten pravej, co na něj čeká a on na Tebe. psa myslim, nepředpokládám, že Pe´tana bys měnila, pokud momentálně není za něco v klatbě 😀