Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
tak dnes ranní-venku sice dest stupnů,ale fest vítr,jsem byla ráda za vrstvy,
pečení-rohlík házela zástupkyně-takže jsem se vyhla xkrát pohybu-bedýnku navrch a přehodit a dolů a zase,tak to bylo dobrý,pak do devíti hl.kasa,a pak kasa 3-vybalování,kasa-takže střídabý pohyb ruk-ne furt dokola stejnej,jak když su na hl. kase,a k tomu chození,takže jsem ani moc nezmrzala,a páteř dala pokoj-juchů!!!krk/hlva-mě přešel včera odpo-od pondělí odpo-masakr….
ale kolegyně že mě objedná jakejsi gel na natření,prej jí to zabírá,tak to zkusím,i jsem teda včera večer cvičila-úplně vidím /cítím,jak si krk lebedí,když ho protáhnu několikrát dolů,a do stran,boků+další věci…
přes den i pršelo,ale jak jsem dojela z páce tak slunce žblunce-nebo jak to bylo v Neználkovi:-)tak jsem se hecla a šla jsem hned ze psama-jindy chodím,až se najím a chvilku si sednu,tak jsme to vzaly k rybníčku,pocvičit taneční,přivolání za pochodu+hraní s kongem,a dom,
doma obídek,a hají,večer iklidit domeček,trošku si zacvičit a do lijáku jít vyčurat pséky,učesat a čučet na moje milovaný Vyprávěj-ano u znělky jsem si opět jako vždycky zatancovala:D:D:D
Fifi-moc,moc,moc držím palce,prsty,pěsti-všecko co mám na konci ruk-i noh-at netroškařím:-)
Černjčaj-Ferince taky držím palce,pěsti,prsty,všecičko-at je to jenom z chladu a vlhka-to,že je divná-a nic vážnýho
a slovo pařáček v práci-je pro mě půl roku vždy cizí slovo:D
no my nemáme pařák moc ani jindy:D
EvaC-fotka dobrá:-D-hele to si nevybereš-Žeryk byl x let na vycházkách celkem v pohodě-jakože nezdrhal za zvěří-to nedělá doted,jakože nevyjížděl na psy,ani moc neodbíhal-vždycky běhal prvních 15 minut vycházky a pak chodil-chodí 3 kroky za mnou,nebo u nohy-bez povelu,a pokud jsem na něj venku nešahala a nechtěla at uhne-protože úzká polnačka/silnice bez chodníků-a šel kůn,jelo auto-tak pokud jsewm na něj nešahla-což stuhl a startoval-já teda hromadu let chodila s náhubkem-kvůli mmu klidu a bezpečí-tak to s ním na vycházkách šlo-+jsem teda denně cvičila poslušnost,cviky z tance a tak-ale jak říkám-když jsem na něj nešahala,tak žádný problém,no ale za to o dost složitější to s ním bylo dlouho doma….-chtít aby šel do jiné místnosti,aby od někud slezl,manipulace atd.-to bez povelů co zvládá ted-posun se,otoč se,ustup,stůj,vypadni,tady pod,tak bez těchto povelů dost naprd-venku nám to dost ulehčuje povel-na bok-když jede auto-ale,než uměl kupu domácích povelů tak doma opruz…..-to jsem si fakt přála kotec a ho v něm-mšly by jsme klid oba….
Odetta-ehm někdy mám pocit,že psi jsou nejlepší tak po roku-dvou letech-kdy už něco umí,a je to takový zaběhlý….:D:D:D,
přeju ti,at se do tohodle období brzo dostaneš!!!