Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

PetraK

Maya
    no těžký je to rozhodně. Neměli jsme takovejhle kalibr a Tali dávala taky pěkně zabrat – ještě jednou a po tisící děkuju psíbože za to, že agresivita bylo to jediný, co jí v tom výčtu chybělo. Jasně normální koš mu vadil, měl nejdřív takovej ten nanicovatej měkkej páskovej, pak plastovej. Ale i tam se dá dát dovnitř mřížka, která zabrání jednak tomu, aby pes něco sežral, ale i tomu, aby z něj ty zuby dostal ven. a zároveň učím psa doma na ten kovovej. Jistě nejde to hned, ale to oni po pár zkušenostech – vůbec nechápu teda, že je až tolikrát byla schopná opakovat – skončili doma na zahradě. Tak než s ním šla zase mezi lidi a psy ven, mohla ho, když ho učila systematicky jiný věci, učit podle mě i tohle. Jasně rána košíkem je taky velkej problém, co si budeme povídat, ale….. dá už se to udělat tak, aby ty zuby nešly ven. jako je mi jí upřímně líto, protože ty tři měsíce – psáno téměř po dnech – jsou peklo třistakrát-tisíckrát větší, než to co známe my s Tali, ale taky jsem se s ní – jestli si pamatuješ – bála chodit ven, protože jsem měla strach co provede ve svý bláznivosti – proto tehdy postroj ne, protože na něm ovládat fakt nešla a mohla mít jen obojek, kde byla alespoň nějaká šance. Tak poměrně dobře vím, jak paní bylo na duchu i na těle – on jí teda nejen domlátil, jako Tali mě, ale taky pokousal několikrát. Na to, jak s ním začala právě pracovat doma a posouvat se tam – mi absolutně nedochází, proč furt tak strašně riskovala a ohrožovala ostatní. Při čtení toho posledního zážitku se mi neudělalo ani trošínek dobře.