Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

tak-sklep máme-tam se bojím chodit-protože pavouci,schody nemáme…
    mám nahřívací polštář s pohankou,mám masážní polštář-ten mi nevyhovuje
    PetraK-ty rehabky jsou u nás za ty body-dá se za to zaplatit masáž kdesi v Brně-ale to už je na mě hodně složitý….-s těma bodama a tak…su ráda,že jsem druhým rokem za to zvladla vymyslet dárky+věci pro sebe a na Vánoce-s tím,že mi to objednává zástupkyně vedoucí…
    s rehabkama a masážema mám problém v tom,že od té doby,co se má šetřit,tak se bojím,že mi na těchto věcech-rehabky/masáže+i kosmetika-bude chladno..:-(((
    ono být na masáži,a celou dobu myslet jen na to,že umrznu a at už su proboha pryč v teple-je na nic-to je člověk zatatej-a neužije si to,ba si i myslím,že je to kontraproduktivní…,ale odpo jsem jela na hodku a půl za Aničkou do knihy na pokec,a ta mi říkala,že chodí jednou měsíčně-prý se nemá víckrát chodit,a dělá se to jen v zimě-tak chodí jednou měsíčně na masáš lávovými kameny,tak to se objednám,tam by mě mohlo být snad teplo!
    ááááá Tilda má vlastní sošku!!!tak to je hustý todlencto teda:-)
    to už bude veliká hvjezda-když je vysochanej,že jo???!
    jinak-když jsem u bodů za PILULKU.CZ,tak jsem si tam mimo jiné objednala takovou skřínku s kosmetikou-skřínka je ze dřeva-dole dva šuplíky-tam nebylo nic,pak dveře ze starodávnýma držátkama-tam byla sůl do koupele+sprcháč-obojí v pěkným balení,a na vršku skřínky za bočnicema byla krabička mýdla +růžičky mýdla v průhledné krabičce-moc pěkný elý-tak jsem si to objednala+ty ostatní věci,s tím,že tohle budu mít jako dárek k jéžiškovi-za bodíky,a hlavně mě šlo strašně moc o tu dřevěnou skřínku-ale mocinky moc!!!
    no,a ted jsem si z té dřevěné skřínky udělala pidi knihovničku-mám tam knížky-ehm no knížky-pidi knížečky citátů-co z nich píšu přánička a tak-a co v té knihovně normoš v regálu působily dost jako tak neuspořádaně/pohozeně-jak jsou pidi-a ted jak jsou v té skřínce,tak jsou hezky uspořádaný-prčovní bylo,že jsem vůbec neviděla co do té skřínky dám,jen,že ju potřebuju,že se hodí-a pak-blik-ctátky si uložíme:-)
    tak taková konina mě udělala obří radost:D