Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
tak mám za sebou první ranní v novém roce-v pondělí-pečení,pak kasa,potom vybalování,po půl třetí dom,nemám ráda hlavní kasu v kombinaci z ranní směnou-ráno 2 hodiny pečení+házení rohlíků-protože,ráno jak dávám x krát po sobě navrch ruce s bedýnkama+hážu ty rohlíky-což je taky pohyb-bedýnka vyklopit/vyhodit,a zpátky a vyklopit…prostě hodně pohybů ruce navrch,záklon hlavy,k tomu na hlavní kase zase hodně pohybů zleva doprava-ruce furt ve stejné rovině-taky záhul na krční páteř-k tomu moje upřený čučení na monitor…,no prostě často mě zranní směny na hlavní kase bolívá levá strana krční páteře,pak levá strana hlavy,oko,kolem,kolem oka+fest špatně na zvracení…no takže to mě postihlo před koncem směny-peklo….:-(
ven jsem šla ze psama cik cak po dědine,ve vlhku,syrovině,-nebavilo to ani jednoho z nás tří…..:-(,doma ještě vysát barák-zase Dafi našla oplatky u Martinovi postele:-((((,tak,když jsem vysávala koberec,tak už všechno,dát prát jednu pračku,dtuhou pak,a zalehnout…..
včera volno-hlava mě držela furt,akorát se mě nechtělo zvracet….:-(
ráno jsem šla ze psama v mlze a vlhku-syrovina,vlhko,mokro k rybníčku a odsud at mají delší vycházku kolem ohrad,za ně mezi polama-to už jsem si zpívala koledy-bo jsem se bála:D,a zpět,cestou zpět si daly pejsci obíhačky stromů,at se ještě vyběhají,a zase kolem ohrad k rybníčku a dom,takže hlavní vycházka za náma-Dafi zalehla pak do postele a krom 2vteřinovýho vyčurání na dvoře spala na posteli,zakrytá povlakem plyšovým na polštář až do půl paté-a vůbec nevylezla ze své plyšové dečky-jindy,za chvilku vyleze,ted nic….asi byla z té mlhy/syrovosti venku prokřehlá…
k večeru jsem si s něma dala vycházku po dědině,hraní na sedačce,a krom vytření baráku,jsem jen ležela-krk mě držel furt…
večer jsem si dala horkou vanu,zatuhlý obě ramena….
ovázal hlavu provazem od županu…no zážiteček….
ráno v půl šesté jsem vypusstila ven psy,vzala jsem si paralen a spala bez budíku do půl deváté-venku zase mlha,trochu mrzlo,tak jsem v tom nechtěla pséky tahat ven,když jsem po deváté vyšla vratama dopředu,tak Max s Betty,že jdou taky…tak jsem pobrala všecky čtyři,fikla jsem to nejkratší cestou směr lípa kousek-protože v dědině bez chodníků ze 4 psama-ted jsme vyšly ven-je to na prd.,pejsani se provenčily,počuchaly si,a šly jsme zpět,
mou dvojku psů-Dafi byla mimochodem ráda,že vycházka není nijak dlouhá:D
tak mou dvojku psů jsme pak naložily do auta a sjely s něma do města do knihovny,Martin pak dojel k lidušce,a odsud za mnou šel do knihovny ze psama,kde já si ve své růžové psí soupravě-která vypadala že nikdy neviděla pračku-z vlasama v čepičce-je to hrozný-zakryju vlasy-škoda,že nemůžu zakrýt i xicht:D:D:D,tak jsem vybrala knížky,Martin nakoukl ze psama dovnitř,tak knihovnice se šla pozdravit ze psama,já vysvětlila,že jsem ve psím,a další zákaznice-asi taky pejskařka říkala,že to nevadí,že psí oblečení se pozná:D
no tak jsme to vzaly ze psama k lidušce a dom,doma další paralen,a jít si umýt a ostříhat vlasy-ofinu,a zjistit že se mě ani NAPODRUHÝ S JAREM A PRACÍM PRÁŠKEM NEVYPRALA TA PRACOVNÍ MIKINA POLITÁ OLEJEM-NEVÍTE NĚKDO CO S TÍM????