Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak to mám ráno jak v penzionu pro seniory – Taliprdový prášky, namazat nožičky a Bubrdli do mističky jitrocelák. Ešče, že já ho mám takový zásoby. letos musím zase udělat, už budu mít kde!To bude paráda, na to se těším. No a Rumíček, aby nebyl škodnej, tak taky dycinky něco dostane. Páč vona totiž Taliprdová dostává ty prášky pěkně v sádlíčku 🙂 . Posadim si jí, vezmu špetku sádla, obalím tím ty dva prášky a dám jí to nad hlavu. Tim pádem vona zakloní a já jí tam zcela bezbolestně ty prášky pošlu, do toho jejího obřího nenažranýho krku, jak to moc chce, to sádlo, jak to blemtá, tak ani neví, že vdechla prášky 😀 . No a tak Rumíčkovi taky dycinky trošánek umažu prst, aby si blemtnul a nemyslel si, že na něj kašlu 😀 .
Jsme ráno zaspali trošánek, ale šécko se to stihlo. I jsem si zacvičilal, uďála snídani, uklidila nádobí z myčky, ustlala a stihla si sednout s čajem k Brtnikovi, co po návratu s ohaříkama snídal. Moc hezký ráno to bylo.
Čajdo
sliznice – podívat se jí třeba do tlamy, jestli nemá bledý dásně, oči.
Dneska sou zavreny v kuchyni a muz nebude v praci dlouho kvuli curani.
to je dobře. lepší nějaká holt nehoda, než nemocnej péf. Držím palce a dej vědět.On se to naučí i Karlos, neboj. až ji uvidí, jak tadyma chodí, bude taky.
Dennyky
Jo a tohle je moc hezký…(taky proto nemám ráda řezané květy )
jooo, přesně, přesně!! to je moc hezký, já nestřihám, když nemusím, nic ani na zahradě. Roman to moc dobře vymyslel, má hvjézdičku před nastoupenou jednotkou. Tohle jsou přesně Brtníkovo čáry.
cos jedla?
Jednorožce
aha, proto voni nejsou, si je sežrala 😀 (nedivím se mu, dost často bych z lidí taky blila)
tu fotku Vlčí hory mám taky někde doma v počítači, přesně takhle focenou. Byli jsme tam s Ešínkem. Tehdy okouzlil toho pána, co tam prodával lístky. Ešátor si myslel, že to je okýnko, kde si bude moct koupit tatranku, tak si ji šel koupit. Pána to naprosto dostalo a dal mu svůj párek, co měl k obědu 😀 😀
Evo, Kimi
díky taky za držení palcůch
to je prima, ze je Bubi v pořádku a je to “jenom” tohle..
jo, je to ta nejlepší varianta z toho, co mě napadlo – že teda tohle mě ale nenapadlo, to víme 😀
Překvapil mě ten Brtnik, že se taky bál toho, co napadalo mě, páč on obvykle takhle nepřemýšli. No Bubišková si bude užívat jitroceláku a řádit jako blásen. Včera si to obě holky užily v civilizaci a Rumoušek to doma hlídal. Večer pak Tali s Rumouškem už chrápali a bábrdle furt vizitýrovala, až jsem ji musela jít uložit, jako malý ščenátečko 🙂