Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
Hlásím návrat z veteriny, kde jsem panu dochtorovi vyznala lásku 😀 . Prohlídnul Bubrdlínu řádně, prozkoumal, proposlouchal a pak jí prošmátnul průdušnici a vijolá – chronické to poškození (obojek, řvaní v kotci, kdovíjaký žití před tím)
Takže teď mi přijdou vhod moje zásoby jitroceláku, kterej jsem už tak dávala a mám dávat – je pravda, že se to vždycky uklidní, když si vypije z mističky svojí dávku. Srdíčko prý je úplně krásně funční, žádný šelestění, plíce taky nejeví problémůch. Tak když mi to osvětlil, v čem je rozdíl, kdyby srdce, kdyby plíce a že teda se nemusím bát, tak jsem mu řekla, že ho miluju. 😀 Před Brtnikem prosim – páč jsem rovnou vytáhla s námi i Tali, aby si ji pan dochtor taky prokontroloval. Já se už začla radovat, když Bubišku doposlouchal , páč ji tak pěkně a spokojeně popleskal. Takže dobrý, jedem!!!! Děkujeme za držení palcůch.
Čajdo………… sakra, copak Ferinka? Krom teploty- koukalas jí na sliznice?
Mílo – tak nakonec sis udělala ale hezkou procházku? Někdy je to naopak fajn, vyrazit si sama a courat uličkama. Já jsem takhle měla ráda vyrazit třeba kolem Staromáku a šmejdit uličkama okolo. V době, kdy tůristi nic. Tak ať je Robert brzo v cajku.