Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
Tady se událo věcí!!
Koukám, že Maya nakonec skončila v tom kurniku?? 😀
a nastaly skutečný vánoční sasraky, co uzdravujou vocásky a nacházej balonky, ale taky nový domovy!! To je nádhera. Doufám, že jste si svátky užili co nejvíc? A nedočtu se nějaký hrozivostě?
kachna
KÁÁÁCHNOOOO TO JE SUPR, ŽE FENKA MÁ NOVÝ DOMOV, MÁŠ, PROSÍM NĚJAKÝ DETAILY?
Mravenečník je krásná a jak bylo správně řečeno – krásně usebraná 😀 😀 to je bomba fotka.
a koukám, že čajda si za fuseklový překvápko dopřála další z vánočních sasraků a postavila si novej pčičítač!! – vypadá mocinky jako novej na tý fotos, – (nechápu naprosto, že to dokážeš!)
Jen koukám, že na fotkách se z Tebe stal dokonalej duch!§ To je bomba trik. A přeju šécko nejlepčejší dodatečně Karlosovi k narozeninám. A ešče jedna gratulace- k tý knížce, věřím, že to je vždycky radost veliká.
A Dennyky měla taky vánočkovej sasrak a měla krásný Vánočky, no tady to bylo jeden sasrak vedle druhýho??
Na Štědrý den se ráno objevila duha nad kadibudkou :-D.
cos jedla? 😀
Ešusová, česnekové hranolky jsou taková vzácnost, že je nikde jinde nemají,
takže jsem měla dýńové pyré
😀 😀 nuda v Brně teda 😀
jo a prej na mě čeká u Brtnika v prasí nějakej ešče dáreček?? Joo?
Černej čaj
Cesnekocy hranolky mysej bytbdesne dobry!
no jak který hele, protože některý česnekový sou a některý nejsou, je to věda a tý rozumí enem Dennyky 😀
Mílooo? už je Robert Ok? to je smůla tohle chytit na Vánočky – tady polovina kolegů byla chcíplá taky. Nechytilas to? A užila sis nakonec ten výlet?
Mirka D.
myslím pochopitelně relaxační sůl do koupele:
předpokládám, žes jich dostala asi víc, ale tu co kupoval Jéžišek u nás, tak ta je vyloženě na revma.
Mirko! Teď to čtu s těma penězma – moc mě to mrzí, že jsou lidi takový , že to nevrátí 🙁
A NEMUSET HLÍDAT JEDNÍM OKEM DRUHÝHO PSA,
a co teprv když jsou tři 😀
Odetta
Miluju ohaří pubertu. Dnešní skóre: tři vyválení v hnoji v novém postroji
ahááá, taky vánoční sasrak asi 😀
souhlasím s Fifijovou – bude to v cajku, je to ohařík – ten správnej vižlík se který pracuješ, učíš ho. Neboj, neboj. Má hlavu přesně, jako měl Ešátor – tak bude mít uvnitř i stejnou myslivnu, co bé dobrý.