Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

tak vás zdravim po Vánočkách šécky. Bylo to bájo, bylo to náročný a bylo to prímový. Vánočky u pece – to je žůžo – pochvaloval si to i Ričrd, kterýho jsem pozvala na oba naše Silvestry, páč jsem si řekla, že se nebudu na nikoho durdit (výjimkou zůstane paradoxně moje sestra, kde to napravit nende) Dostali jsme fšiví hodně moc dárečkůch -to už jsem psala, botky vyfotim a pochlubim se. Vůbec se mi nechtělo do kanclu teda po těch jedenácti dnech, ale ani trošánek, tak jsem si dneska jsem si vzala svou novou Rrrramštajní mikinku a tričko-taky ramštajní , že aby se mi to lépe chroustalo ten návrat do reality. Včera u nás byl náš pan projektant, kterej nám zařizoval stavební povolení a kreslil šécky změny na Domečku, co jsme si vymysleli a byl z naší kůchňojídelny naprosto unešen. Viděl to před časem ve fázi naprostýho vybombardování a pravil, že tohle je teda velkozměna 😀 .A že se nám to moc povidlo. Tak mohl být Brtnik hrdobec. Aby taky ne, že jo, po tý dřině.

No a dneska jdu s Bubinkou na veterinu. Obávám se, že min. dostaneme léky na srdíčko. Stanovila jsem si diagnózu, tak uvidíme. No ale venku lítá jako šůs, tak snad to pořeší jen léky. Držte jí fšicí tlapajnzy, ať to dokážeme pořešit. Psincák to podle mě nebude, bohužel.

A ještě jednou musím popřát do novýho roka, páč Dennyky mi poslala krasavý přáníčko – helejte a to sem zvědavá, ešivá vás dokážu dočíst??

Attachments: