Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
Maya
Ja to jeste ani nevidela:D ale fakt nesnasim nwco pres hlavu pokud to teda nema aspon kratky zip aby to slo aspon trochu rozepnout treba na hrdudnik… 😀
MirkaD
Tak kdyz jel tak daleko, tak uz muzete nekdy aj k nam 😀
Ale tak fajn, ze ste zabalili a vzali darky a otocili se za tatou, a ze v praci si mela hodinku k dobru.
Tak jestli vceta bylo celkem teplo a slunicko a ani to jako bunda teply nebylo… achjo, kdyby to s tebou aspon konzultoval…
My si vcera dali 3 kilacky ja sla v tenke zimni bunde a uz sem byla docela varena, jak smazilo, asi to chtelo jit bez tenke mikiny k tomu 😀
A muz vcera umyl hromadu nadobi a linku, ktera byla zaskladana uz tak mesic 😀 a jeste mi nachystal koupel (2x 30l bojler – dame ho na 80, vyprazdnime, pul hodinu varime na sporaku v hrnvcich a mikrovlnce vodu, dolikeme druhej bojler a vratime na 60 😀 sem dostala taky sul do koupele od jeziska tak sem si zalezla do vany s knizkou a pak sem se hezky namazala olejem a dala do ponozek tlustou vrstvu mastnyho na nohy prootze je mam desne vysuseny a v praci po pichlavym zatezaku chodim v ponozkach tak to tomu nepomaha:D
A po 3 mesicich s covidem a chripkou sem si dala novorocni lehky cvicenicko pronzacatecniky z YT asi 20 minut a byla sem na smrt 😀 normalne bych neco takovyho ani necvicila 😀