Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
tak v sobotu ranní v práci,
ráno pečení,do desíti na kase,pak vybalování,skončily jsme před jednou hodinou-na to,že jsem mělamít do půl druhé tak luxus:D,tak jsem hned volala Martinovi,at nabere psy a dojede,a on,že dělá oběd,no ale za chvilku volal že dojede,takže já koupila pár věcí,ze všema se poobjímala a rozloučila-prosím vás-myslím s kolegama,ze zákazníkama se neobjímám:D
no,Martin mě vyzvedl,a jely jsme ke Zlatému Jelenu,že se vyhnem civilzaci,já byla oblíklá na slušno,-prostě hadry z práce,mohla jsem taky blb říct Martinovi at vezme sebou gatě a bundu…
no nic,šly jsme po asfaltce,kde díky milionu posekaných stromů bylo snad víc bláta,než v bahnitých lázních…,tak po rozcestí jsme odbočily do lesa,at se Žeryk může vyválet v listí a Dafi si hledat pařezy,pak jsme šly zase zpět,
potkávaly jsme občas lidi,co se rozhodly se před večerem ještě projít,
no před třetí hodinou jsme měly po vycházce a po pečené kačeně se zelím a domácích knedlících,a šly jsme dělat hají….
pak jsem trošku poklidila,šla jsem přesvědčovat psy před vrata-na dvůr nechtěly jít vůbec:-(((,at sse vyvenčí,Dafi se vykadila,Žeryk vyčural a chvátali dom,já si dala vanu,pak čtení v postýlce,a pak jsem zkusila zase přesvědčit pséky at se vyvenčí…celkem zbytečně a v půl deváté večer jsme se přestěhovaly ze psama k roičům,i s čerstvě usmaženýma bramborákama….
tam nastal tv večer,a po půlnoci,kdy se Žeryk scovával za kamna rodičů,poté co byly celou noc v pohodě,i se v noci vyvenčily na dvoře,a oba spaly,Dafi na zemi/klíně,křesle,a Žeryk ležel těsně u mně na sedačce a hrozně furt prděl:-()
no,tak po půlnoci zalezl za kamna,odkud ho Martin vystrkal lopatkou-po dobrým to nešlo,já ho uvázala na vodítko,a když se Martin 2 krát zkoušel k Žerykovi přiblížit,tak ho Žeryk málem dvakrát dorafal……prostě starej dobrej Žeryk….no,ale celou noc prospaly,až do střílení,tak sad dobrý,a doma i u rodičů byla schválně nahlas tv,-sice mě to jako člověka milujícího ticho štvalo-ale pro psy byla lepší řvoucí tv,než rány zvenku,
spát jsme šly o půl duhé dnes ráno….:D:D:D
vzbudila jsem se po půl deváté,dala vyvenčit Dafču,pak Žeryka,kterej furt chrněl s Martinem,přepsala jsem si kalendáře,dala jabko a čaj,a před desátou vylezl Martin,a jestli pojedem někam ze psama?
tak já,že do BK,aspon tam zavezu dárky pro tetu a strýce,a Žeryk se tam po roce podívá….
tak Martin cosi zamručel…..tak nedělejme si domněnky-2,dohoda…tak jsem usoudila,že do BK nic,venku 10stupnů,hodila jsem na sebe svou osvědčenou růžovou soupravu,pod to 2 mikiny a triko-do prý extrémních mrazů-nosím je od podzimu,je obtažený jak druhá kůže,na vycházky dobrý,ale celý den bych je na sobě mít nechtěla,no nic,a šla jsem venčit,Dafi srala hovna s barevnýma papírkama,protože zase,než mě Martin včera hodil do práce,tak zase sežrala sladký co měl u postele-a může to člověk říkat furt dokola,at tam nikdy nic nenechává!!!!
no nic,vlezly jsme do auta a cestou na Vyškov z Martina vylezlo,že jedem do BK,
tak jsme jely zase dom,zbalily ty dárky,přidaly vodu,misku,a zase vyjely-v půl jednáctý na ranní vycházku….v kapse čokoládku!jakožto proviant na cestu:D
dojely jsme na Skalní mlýn,vystoipily na zledovatělým parkovišti,kde vládla pní Zima,místama ještě ledovka po cestičce-tak jsem občas sehrála hysterickou etudu-drž mě,spadnu,kloužeto,bojím,se,nikam nejdu-tohle jsem předvedla asi …tisíckrát?no víckrát:D:D:D
+scénka-Martin-tady to neklouže-a já-ale mě to tady klouže-nikam nejdu!
takže jsme došly k Punkevkám,-a od nich zpět-potkaly jsme pár lidí i zepsama i s dětma,Dafi hledala pařezy/levky-a poté co já šla po ledovce a čučela na Dafču jak měří skok,jestli vyskočí na obří vyvrácený pařez s kořenama-tak jsem na ni zařvala-ser nato,já to dám najest zadarmo!!!
no úspěšně jsme dolezly do auta a jely do BK,auto nechaly u BILLY a šly za tatkem,tam jsme daly kančí guláš,psi mezitím daly šlofíka na posteli,tatka povykládala,kterak včera slavil Silvestra s pár lidma z domu,kde jedn chlápek dodal již zmíněný kančí guláš-byl dobrý,ale ostrž-tatka tam vydržel do 11 do noci:D,ale prej dobrý,spokojenej,no a od tatky jsme jely na Macochu-kde teda fakt hodně lidí,šly jsme lesem cestičkou směr Ostrov u Mcochy-kde jsme šly v létě,akorát z Ostrova na Macochu,tak ted jsme šly opačně,psi spokojení,Dafi běhala z pařezu na pařez,Žeryk četl obrovský množství nových zpráv,na konci vycházky jsem mu párkrát hodila míček a jely jme dom,venku příjemně,ptáci zpívaly,les šuměl,a tam kde bylo listí,ani bláto nebylo,jak začalo moc bláta,šli jsme zpět…
no ve čtyři odpo jsme byly doma,vykartáčovat pséky,Žeryka zabalit do pelíšku,
a po jídlečtení a hají….
a zítra mě čeká ranní….