Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

tak dnes ráno jsem si po mega dlouhé době dala vycházku s KAŽDÝM zvlášt!!!!
    teda bez Dafiny měl vycházku Žeryk s Maxem,když jsem přijela z BK,to se vždycky snažím jít se samotným Žerykem,ale jinak dlouho se mi nepovedlo s každým zvlášt-většinou k tomu táhnu ještě někoho od rodičů,tak jsem se včera při večerním venčení domluvila s Pvlou,že půjdem ráno,a pochopitelně jen s Žerykem,protože Dafi jak viděla Kita,tak ju málem hráblo,a vzhledem k tomu,že na večerní venčení kousek od baráku chodím na flexinách,a Kito měl taky flexinu,tak to byla dost prča….
    no takže ráno vstát přes sedmou-oba psi v posteli,tak se oblíct,vylézt s Dafčou,pak se v chodbě převlíct do šustáků psích,a vylézt vratama ven,
    což se povedlo,aniž by si toho Žeryk všiml,tak jsem zalezla s Dafi na cestičku k lípě,po jejím vyvenčení jsem si s ní pocvičila na cestičce chůzi u nohy,otočky,obíhání za pochodu,chůzi u levé/pravé nohy,odložení v leže,ve stoje s přivoláním,a sedni,lehni,vstan-a mezitím hraní s míčkem-takže zaměstnaná hlava+tělo,kousek od domu jak to má Dafi ráda-a ted pro jednopsí božíííí novinka-kterou si při tomto vždy pochvaluju-je to paráda mít venku jen JEDNOHO PSA A SOUSTŘEDIT SE NA NĚJ JEN-A NEMUSET HLÍDAT JEDNÍM OKEM DRUHÝHO PSA,A K TOMU JESTLI NĚKDO NEJDE,NEJEDE AUTO…NO BOŽÍÍÍÍÍÍ,
    no cestou k vratům už jsme potkaly Kita-tak Dafi byla ráda,že jde dom,
    vzala sem Žeryka a šly jsme vratama,k zahradál a k lípě-hájence podél lesa,a ke cvičáku,dědinou dom,pokecaly jsme,Kito měl společnost-já taky,
    venku mrazivo,nefučelo,slunečno,úplně škoda jít dom….:-(
    no ale šla jsem,psi prošlí,já taky,a zas tak do ejchuchů mě nebylo…..
    doma kafe,snídaně-pak trochu poklidit,vyprat,učesat pséky,
    a po obědě pohádka a šlofík,taky zabalit ten svetr co se bude zítra vracet-škoda no….:-(
    před chvilkou jsme došly z vycházky číslo 2-šly jsme i z Martinem za zahradu kousek k lípě,na paloučku tam jsme Dafině házely míček-takže ho občas nosila a občas si ho musela najít-to stejný Žerykovi-tomu teda 4krát a dost,Dafi dostala za úkol oběhat ještě stromečky,at se holka proběhne,a jdem se válet…

k penězům-no tentokrát to byla fakt nejvyšší částka…..
    jako jo litr se mi občas teda taky už stal-to občas se tak někomu přihodí,tohle bylo víc…..:-((((
    a jasně,že se člověk musí soustředit-jenže ono je to těžký se soustředit xhodin v tahu-furt….,ono ruší i mluvení ve sluchátku,dotazy lidí,hlídání front,když je člověku zima,něco ho bolí-což je mě na hlavní kase přes zimu skoro furt-furt mě něco bolí+furt je mě zima….-jsem fakt měla pocit omrzlin palce…
    to je jedno,stalo,stalo,každej mě pak říká-no to si musíš dávat pozor!-no to si dávám,že,jinak by mi ty prachy chyběly asi denně….
    a jo snažím se s lidma nevykládat,u peněz už vůbec ne,vracím pomalu,peníze si přepočítávám,říkám částky nahlas,odzadu,a peníze hladím-jestli nejsou k sobě přilepený….když mě ruší sluchátko sundávám s ucha,když u toho někdo pořád mele pantem-tak mu řeknu at je ticho….
    no prostě stalo se…ted budu vracet pomalej než jindy a nervní budu jak čert…chjo….
    a to se s tím vracením vždycky piplu….

-břichobol-to mám gynekologický,já su na tohle xpert,jak je mi zima do noh-tak mám za chvilku tohle…..,peklo
    Černejčaj-taky gratulace ke knížce-já ted přemýšlela,že bych si koupila tu od Jany Henychové-ale je vyprodaná…,vždycky než se k něčemu rozhoupu tak to není…-su na toto expert….
    jinak Dafi má taky dietní granule,ale občas dostává jabko,banán,+kvalitní pamlsky,ždibce piškotků,a ke granulím vždy pár kousíčků vařenýho masa…
    a furt by žrala….
    Kimi-ty knížky o jezevčíkovi mám všechny,ale moc jim nemůžu přijít na chut-nemám ráda knížky,kde mluví zvířata….
    dostala jsem je jako dárky od kamarádky….