Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
Čajda
Tak co mazlík, už je pomazlený? 😀
Mirka
Ty máš smůlu, snad se budeš s bříškem brzy cítit líp.
Já mám na běžné chození easylong od Tameru, to se dá zkracovat a prodlužovat po celé délce, vyhovuje mi to víc než přepínací vodítko, kde jsou jen dvě nebo tři fixní délky. Nejčastěji chodím s 2m, někdy se 4m, ale to spíš výjimečně. Ale stopovačku (ty tři za sebou mají kolem 40 m) zkracovat nepotřebuju, tu držím na konci jen pro jistotu, kdyby neposlechl, a psa ovládám hlasem.
Dík za pochvalu, ale nějak se přes svátky zakulatil, musíme se víc hýbat a míň žrát.
Fifi
Dík za pochvalu. 🙂 Ale musíme máknout, aby byl pěkný hrudníček. A trochu míň žrát. 😀
Edit: Jo a s tím Troldou a výčitkama – tohle nemá řešení. Kdybys to nechala být, a pak by to byl průšvih a nedalo se s tím už nic dělat, vyčítala by sis to taky. Člověk prostě vždycky dělá maximum, a s tím, že je to křehký, musí být v míru.
Když jsem nechávala operovat těžkého epileptika, taky jsem z toho byla špatná, ale zároveň jsem věděla, že to je správné rozhodnutí a byla jsem s tím v míru. Dopadlo to dobře. A věřím, že i Troldovi to dopadne dobře, moc si to pro něj i pro Tebe přeju.
- Odpověď byla upravena před 1 rokem a 8 měsíci uživatelem Odetta.