Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci zima 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022
tak aby toho nebylo málo,tak jsem si prochladila břicho,jak byla na kase zima-hrozně mě zábly nohy a z hlavní kasy se člověk nehne…takže mě celou noc dost bolelo břicho,jsem myslela,že je mám stahaný,a to asi nebylo tím…
ráno jsem vzala psiska k hájence,ža zaplůuju do lesa-po cestě fest vichr,ale valila jsem rychle,v lese fajn,ještě ne úplně bláto…
tak jsem se pomodlila u obrázku-za zdraví,rodiče,příbuzný,poděkovala za všchno…
a pomodlila se,at se najdou ty prachy-ehm ono to bylo dost…….
no nic,udělala jsem si okruh za hájenkou Dafi si hupla na pár pařezů,dala jsem jí hledat klič s přívěskem plyšovým,at ju trošku zabavím,a od hájenky dolů už jsme všichni 3 běžely,protože nás Martin bral do lékarny-nás,mě,a jel pak kamsi pro cosi….
takže sešup dom-tak jsme se všichni proběhly,pak do lékarny a dom,
doma jsem ještě vyrobila kytičku z větví a šišek a mamce a bráchovi na hrob-měly za hájenkou fest velkou hromadu,tak jsem to cestou zpět vzala dom,několik mini větviček,hlavně ty šištičky,doma jsem měla pidi bílou ván oční umělou hvězdu,se žlutým,tak jsem ju pichla doprostřed,a k tomu dala hromadu bílých kroucených stužek,vypadá to nakonec líp,než ty moje větve ve váze….
každej rok to vrábím na Vánoce+pejskům,
přes rok umělý kvítka,na podzim věneček+kvítko,ale v zimě na Vánoce domácí výroba z větviček…
no doma pak už jen oběd-Martin dělal svíčkovou,a po obědě doprovodit tatku na bus ze psama a pak ležet,odpo šel ze psama on,dnes a zítra mám volno….
to zas budu mít nervy na kase,že vrátím blbě….mám je furt,ale po tomhle to bude super úplně……
Odetto-no výhoda několika vodítek je v tom,že si to můžeš libovolně zkrátit/prodoužit,
já toto používám do BK-krátký hnědý popruhový-jsem si šila tenkrát z balíčku od Kachny-co my poslala popruhy a karabinky,a k tomu dvojkarabinový kulatý přepínací 2metrový..
a podle okolností-prodlužuju,zkracuju,nebo nechávám jen krátký do města,ady používám 5metrový šitý 2karabinový+jedno mám vždy na sobě krátký,a jedno z tenké šnůrky kulaté-něco jako výstavní s pidi karabinkou mám celoročně v bundě/kapse/ledvince…
Gremlin je vysportovaný fešák!
Fifi-tak držím palce s Troldíkem,já su zbabělec,já bych do toho asi nešla….