Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Odetta

Fifi
    To on si i zazlobí :D, ale dnes je jak vyměněný, krásná chůze na vodítku a aktivně nabízí pozornost, od psa, kterého jsme potkali, se odpoutal jako nic. Tak už se třesu, co mě čeká zítra. 🙈
    Pracovat by se s ním určitě dalo kvalitněji, snad po novém roce začneme někam na cvíčo zase docházet, aby mě taky někdo opravoval, když to dělám zrovna blbě. No, snad budem časem dobrý, až dospěje a trochu si to sedne, ale makat musíme.
    Vyfotila jsem Ti ho teď venku, akorát jsem ho z fotky nechala umělou inteligencí vystřihnout kvůli okolí (nevím, kdo sem kouká), tak má trochu ošklivý okraje, ale tak pro představu to asi stačí.
    Držím moc palečky s Troldítkem! Budu na vás myslet. Teď má největší šance, věřím, že to bude dobré. ❤️

Milka
    To je zrovna pěkný kousek, ale jinak je to tam samá holina. Kůrovec řádí…

Maya
    Já tohle mám, i když toho psa vidím. 🙈

Mirka
    Moc mě mrzí, že to bylo v práci špatný a že Ti chybělo. 🥺 Snad bude dneska líp.
    S Gremlinem je to jak na houpačce, on to pravidelně střídá. No, mlátí s ním puberta.

Čajdo
    Ale tak asi by to nějak šlo, ale nemám ani šicí stroj (resp. je 200 km daleko mezi milionem jiných krámů na půdě) a potřebuju, aby to řešení bylo spolehlivé, takže spíš koupím novou. Mít jednu dlouhou bude i uživatelsky příjemnější než mít tři pospojované karabinama, jak jsem to měla teď.
    No vidíš, tak super, že jsi na to se zdrojem přišla, to už bude rychlovka. 🙂 A Charlie je taky dobrý mazlík, pobavilo. 😀

Denny
    Držím palce na myšičky, jsem napnutá jak struna.
    No, jak říkáš, je to výhoda i nevýhoda. Člověk si prostě nevybere. 😀 Jsou to hrozní poděsové, ty vižly.