Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Odetta

Fifi
    Jasně, je to zvíře, vždycky se může blbě rozhodnout, ale zatím prostě není konzistentní ani v běžných situacích, a na to nemám nervy, ale makáme na tom. Předevčírem jsme byli v lese a byl boží, to jsem si říkala, proč já se s tou stopovačkou vůbec obtěžuju, dělal správná rozhodnutí, i když se proti nám třeba zjevili lidi, zastavoval na písknutí, chodil se sám od sebe hlásit… No a včera se choval tak, že jsem s ním ani nedošla na pole, jak to bylo strašný. 🤷‍♀️
    Míček dobrý, ale on má hodně hodně hodně lovecký předky (žádný že povinný zkoušky a čau), tam to míčkem nepřebiješ, to musí být konzistentní dlouhodobý výcvik, aby to nějak vypadalo (nechci ho mít na EO, jak je spousta lidí má). Kupodivu to se nám celkem daří, děláme pokroky, už si ani nepamatuju, kdy naposledy se pokusil za zvěří vystřelit, obstojně se stopne, ale jakmile vidí nebo slyší někde psa, úplně vypne mozek.
    Jo a hony na Štěpána jsou každoročně, taky jsem se včera s tou procházkou nepřemáhala i s ohledem na to. Ale výstřel jsem slyšela i dneska, samozřejmě těsně po tom, co rupla ta karabina. 🤦🏻‍♀️

Aktuální fotku mám tuhle, ale není na ní moc vidět, jak je daleko…

Attachments: