Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

tak včera ráno jsme dopřály pejskům vycházku kousek od města
    dojely jsme k vlakáču,tam nechaly auto a pěšky šly do Maref a zpět-mezi polama po asfaltce,k firmě,kde možná od ledna bude Mrtin dělat,abych věděla jak to bude mít od vlaku pěšky daleko:-),
    no pejsci se proběhli,zase měly změmu,my se rychlou chůzí prošli-25minut je to zhruba-od vlaku k firmě…,
    a jely jsme dom,doma zas tv/čtecí kultura-odpo vycházka já sama teda -tatkovi se vůbec nechce opouštět křeslo….šel se mnou vlastně od pátku od opdo jen v neděli odpo po dědině,no to je fuk,takže včera odpo ze psama kolem knihovny k rybníčku,tam jsme daly cvičeníčko-kroky,otočk,couvání,přivolávačky+nošení hračky-psi i já jsme se zabavily,prošli a šupky huoky dědinou dom,
    po obědě je měl ještě Martin chvíli se bou na terase,takže odpadly a chrněly,
    já si večer zase zacvičila-fajn,že mám 3 dny volna v kuse,ale nemusely by mě k tomu bolet záda a kyčle….:-()
    no takže jsem si zase dala půhodku cvičení,a večer šel tatka k rodičům,my si daly pohádku-já do toho teda četla detektivku….
    dnes ráno,po vyjíti hned deštivo+bláto,kaluže vody,šla jsem kousek k lípě,
    Dafi si tradičně šla najít lavičku,já pak Žerykovi vytáhla činku,kolečko,míček-a Žeryk si dal revírky-vyhledávání hraček-takže se proběhl,zaměstnal hlavu,Dafině jsem aspo deskrát!!!po sobě daleko!!!-aspon 15 metrů-možná jednou i 25 metrů?!jsem hodila a házela činku-kdo zná Dafinu,ví že u ní hraní-nošení-je tak jako 3krát a dost:-)-takže dnes měla extra hrací a běhací náladu-a kdo zná moje házení tak ví,že já hážu velmi,ale velmi ždibíček…za sebe,před sebe,nahoru,a občas psům na hlavu-nechtě…
    no,ale od lípy je to s kopce,to i ta činka dobře líce i mě:D
    pak jsme to v dešti vzaly všichni 3 klusem doma-trakže všichni jsme vyběhaní:D:D:D-a vylezlo slunko:D
    ale fučí teda….
    čeká mě odpo

Denyky-tak parádní Vánočky jsi měla,a bezva,že jsi se viděa s Fifi
    v práci budeš do úátku?

Černejčaj-baví mě jak několik let po sobě dostáváš prášek na praní,když gel by ti udělal větší službu…
    a rum -pro skoro abstinenta:-),alw jinak jsi to vymyslela určitě dobře s počítačkem
    a gratuluju Chárlínkovi k narozkám!!!!

Fifi-já se ptala na ty prášky na veterině,tam mi nabídli jen jakýsi gel na dásně….
    jinak k dárkům u nás…
    všechny štědrý večery se odehrávají u rodičů-jen první Vánoce jsme byly sami,
    no a protože Martin dělal večeři-filé+k tomu ty bramboráky,tak nestíhal,o půl sedmé jsme měly jít k rodičům,Martin nervní,že nestíháme,tak jsme rozbalily bleskurychle dárky-jedn dárek rozbalen za půl vteřiny…..:-(()
    a frrrrrnk-k rodičům-jak kdyby měly v ruce stopky,a my měly dělat za trest kliky nebo co….
    no tam další dárky,v tv pohádky a pak v dest v noci dom-naštěstí mluvily hlavně rodiče spolu,tak já nemusela řešit co komu,proč jak říkám -což je pro mě každej rok strašná dřina….rok od roku to nedávám víc a víc….
    dárky-jako tradičně-budem jedn vracet-a tradičně můj-a ano 100000000000000-milionkrát tisíckrát jsem říkala Martinovi-at už žádný oblečení…
    takže dostala jsem od něj-ponožky z merino vlny,pak předplacený psí sporty,
    pak 2 závěsy na okno-to byl dárek od Martina pro oba,pak svetr-co se bude vracet-šedočerný přes hlavu se stojáčkem-fakt hodně velký…
    asi ted dělají nějaký široký střihy či co….no škoda no…
    psi ode mě dostaly každej balíček pamlsků za 30kaček,od Martina krabici za 600-všechno pamlsky-různý druhy a příchutě-ryba,kachna,losoos…..
    no pamlsky na několik let…
    tatka nám dal peníze,tak jsem mu řekla,že už od září mám schovaný řetízek s přívěskem-psí tlapka s modrým kamínkem od swarowskiho,že jsem si to v září objednávala spolu s chytrým ručníkem,kdyby se mě náhodou!…..tatka zeptal co chci k narozkám nebo svátku,tak,že to mám od něj-tak mi podepsal taštičku,že je to teda od něj-řetízek se mu líbil,tak jsem ráda,že jsem to od září sislyla…
    jinak od rodičů jsem dostala ponožky a vyhřívaný potah do auta,
    Martin zapíkací misku,a slivovici domácí
    -a moc děkuju Jéžiškovi-za sůl a svíčku!!!!
    děkuju,děkuju-soli není nikdy dost-myslím pochopitelně relaxační sůl do koupele:D:D:D

Milko-uf teda s Robertem,tak ještě,že jste zašly k MUDr.,teda chudák,to ho cosi skosilo:-(.tak at je mu brzo líp!!!!