Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

cernej caj

PetraK
    no tos byla velehodna!

me jezisek prinesl ptaci knizku, rum v takove bedne s pochutinama k rumu tak sem se smala ze i ta 11mesicni kacenka pije vic alkoholu nez ja, monstr praci prasek, prestoze jezisek vi, ze prasek je zabijak astmatiku a uz sem to parkrat rikala, tak sem hezky podekovala, aby mel jezisek radost hlavne 😀 nechala sem si to odvest domu a su domluvena se segrou, ze ona si ho vezme 😀 a sadu ponozek do prace se schovanou bankovkou:D tak bankovka se mi hodi, protoze mile damy

podlehla sem pokuseni. Muj starousek milacek pocitac po 13 letech (u me je teda jen 8, brala sem ho z druhe ruky od kolegy) se docka renovace. Sice sem chtela jeste tak 5 let pockat 😀 ale kolega ma doma navic za pusu streva, kterym sem neodolala 😀 takze starouska dostanou tchani (jedna se jen o cast strev, ne celej pc), a ja si budu v tydnu hrat:D to od kolegy je z roku 2017 takze udrzuju tradici a beru 5let stary streva 😀

jinak ono se to nezda, 13let je hodne, ale porad sou moje streva vykonnejsi, nez kdyz si dneska pujdete koupit slozenej pocitac kolem 10k 😀

tak sem ani ne 14 dni zpet rikala, ze jeste tak 5let pockam, ze se mi do toho nechce a ejhle muj vanocni darecek 😀 se prihlasil proste o slovo.

Dneska jedu za kamaradkou si udelat malou vanocku jeste u ni, obe sme pred vanocema byly nemocny, tak se tesim na cukrovi. 3 mesice sem necvicila 😀 takze po rekonvalescenci budu muset trochu zabrat, s jidlem i cvicenim. zase vaha vyskocila, u me bohuzel maji vinu covid a chripka v tesnym zavesu, cukrovi zas tak moc ne 😀

a kdo bude mit 28.12.2022 10 let?