Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

MirkaD

tak čtvrtek odpo -vybalování,kasa,úklid,pak pěšky dom-naštěstí to neklouzalo-ale po deseti hodinách v práci nic moc…
    v pátek ráno s pejskama napřed,že pudu za zahradou-tam led s kaluží vody,tak k rybníčku a dom,dopolodene ještě přetřít prach,umýt koupelku,nachystat tatkovi postel,postavit betlémek,zacvičit si,zdřímnout si a do práce,
    v práci kasa,vybalování,úklid,v dest v noci konec,v naprostým lijáku pro mě dojel Martin,odvezli jsme dom šéfa,pak kolegyni a pak jsme dorazily hurá!dom-vyvenčit rychle pséky,a zalézt,tatka už byl od odpoledne u nás doma
    v práci moc lidí nebylo-asi na ně dolíhá zdražování,chvílama jela jen jedna kasa….
    ale tak pochopitelně jsme se nenudily-úklid,vybalování…
    no měla jsem toho za ty 4 dny dost-byla jsem na 4-3 kase,takže hodně vybalování,lítání po obchodě….
    v pátek jsem šla spát o půlnoci,strašně se mě motala hlava,a bylo mi blbě z únavy,půl noci jsem nemohla spát-děsný motání hlavy v noci,děs běs..:-((((
    na Štědrý den venku bláto….
    rodič od Martina šel ze psama ven,já to vzdala za zhradu,a že s něma jako každý rok vyjedem fuč,
    takže po snídani jsme vyjely s psékema k Vyškovu ke Kozlanům na cyklostezku-slunko,zbytky sněhu na polích,bezvětří,psi běhaly po asfaltce,pohodička,v půlce cesty jsme to otočily-tam kde byl stín,tak to klouzalo…a šly jsme zpět k autu-psi proběhlí,vyvenčení,dojely jsme do Vyškova,kde jsme daly okruh po městě k sídlu Piafy,ke hřbitovu,parku…zbytky sněhu,chladněj….
    tak jsme se prošly,měly jsme změnu,psi si počuchaly zase jiný pesemesky,,unavily se a doma odpadly…
    teda následovalo ještě česání pejsků…
    pak uklidit ptáčkům klec,vysát,vytřít,Martin udělal salát,filé,polívku nám dala máti,povečeřeli jsme,rozdaly jsme dárky a šly k rodičům,tam jsme setravaly 2 hodky,zhlídly 3 oříšky pro Popelku,princznu ze zlatou hvězdou,jakýsi dokumenty…a šly dom..
    dnes ráno jsme vyjely s pejskama na výlet-do Milotic,
    po cestě jsme je rychle vyvenčily,dojely jsme do Milotic,auto nechaly u zámku,a šly jsme ze psy do parku vedle zámeckých zahrad,
    mlha,že i ptáci chodily pěšky,chladno,v parku zbytky sněhu,bláto…,ale chodit se tam dalo,Dafi běhala,hledala pařezy,a lavičky,Žerykovi Martin hodil párkrát kolečko,at si to taky užije,pejsani se vyběhaly,v zahradě u zámku už byly na vodítkách,nikde nikdo,pak i slunko vylezlo,venku jen pávi a my,až jsme odjíždely tak tam přijížděl pár,tak jsme to měly sami pro sebe,fajn to bylo,
    akorát chudák Žeryček blinkal…..
    doma odpadly,a chrněly…
    dojely jsme v půl 12,tak Martin usmažl řízky k salátu,a v půl druhé byl oběd-včera smažil ještě bramboráky k rodičům-uf už nechci smažený ani vidět:-)
    po obědě a nádobí,jsme si lehly-a když jsem usínala tak kolem třetí rány jak prase,Žerk nervy vkyblu…
    a jestli zjistím,že to byla naše rodina-rodič ze synovcama…tak si něco vyslechnou…zuřila jsem jak prase…to bylo sprostých slov ode mě…:-((((
    ,
    no kolem 4 byla vycházka číslo 2 s tatkem a psama po dědině a k rybníčku-sluníčko,bezvětří,tak to bylo fajn….
    pak už jen tv kultura a zacvičila jsem si taky….aby záda nebolely-bolí jak čert+zápěstí hlavně v klidu….
    Černejčaj-si šikovná,že jsi zvládla fotky z dovči,my dnes neměly foták,tak Martin pár fotek na mobil jen…

Fifi-tak perfektní-vidím,že 3 vánoční zázraky se staly:D-ocásek je v okéju-jak by řekl můj bratr,míček je v hubě 😀
    a dokonce setkání po letech s Denyky-no super!
    Kimi-to budeš mít určitě štěstí-s hovínkem na botě:D
    a bezva,že ti vyšla psí společnost na Štědrý den,a že se hezky snesly:-)
    Maya-a tady už se přes kameru sledujou slepičky:-)