Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci zima 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci zima 2022

cernej caj

fifi
    crp je test z kapky krve a podle nejakych hodnot jen vidi, jestli to je jakoze hodne blby nebo malo blby nebo dobry… takze proste podle nejakych ukazatelu jen telo jeste vykazuje znamky nemoci a boje s ni, tak lepsi byt doma. zitra si muzu jen zavolat nebo jit jeste na crp ale ja v patek musim odvezt segre darky a vyzvednout si v brne notebook abych ho o svatkach mohla preinstalovat a dat do pucu, takze do prace musim chca nechca, ten notebook se tu sam nezjevi a po praci na to naladu mit fakt nebudu to zalohovat a crcat se s tim… navic to byl levnej kram uz kdyz se to kupovalo, natoz ted, o cca 8 let pozdeji…

jojo, miluju vanoce, svatky klidu a miru a byti s rodinou… vsichni sou s rodinou a se mnou jit na vylet nebo do cajovny nikdo nema cas, protoze vsichni prece ddodruzjou ty vztahy s nejblizsima… a to ja jaksi nejsu.

akorat me po tech skoro 14dnech samotky je trochu smutno po nejakym lidskym kontaktu a dalsi 3 dny budu opet v izolaci, mozna i celej tyden v praci, protoze skoro vsichni maji dovolenou, ja mam 2.5 dne ale nema mi to kdo schvalit protoze sef uz v praci neni 😀