Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací podzim 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022
Petrs01
Sukni přes kalhoty nesnesu, brr. To jsou mi bližší ty podvlíkačky. 😀
Maya
A tak já mám i třeba svetr pod zadek, ale tím, že nesnesu ani zapnutý zimník :D, tak mi pod to stejně nafouká.
A ty kádě s kapry, to je hrozný… Ani bych si na té rybě nepochutnala. My ani tuňáka v plechovce (kterého kupujeme hrozně výjimečně) zásadně nekupujeme bez certifikace…
PetraK
Taky jsem chtěla napsat, že kouká jak sůva z nudlí. 😀 Motorkářskej pás nedáš tak nízko. Ono když se mi to rozjede hodně, tak mě pak bolí i ten hruškovej nebo jakej sval, to Tě bolí celej zadek třeba až ke kolenu, včera večer mi to vystřelovalo až do kotníku. Ale trochu jsem to rozcvičila a dneska dopo jsem proležela a prohřála to, a je mi líp, hurá.
Kimi
Hlavně opatrně, ať někde neupadneš. Ono to snad odtaje, hlásí oteplení. My teď taky nechodíme na tak dlouhé procházky jako běžně, tak vymýšlím hlavně aktivity doma. Asi brzo vytáhnu i ten kobereček. Včera se tu čuchalo z ručníku a mělo to úspěch.
Obložení zad psem by bylo naprosto boží, jenže ten blbís mi chce ležet v náruči, být na zádech a mít hlavu na polštáři přilepenou na můj obličej. Včera mi takhle ze spaní naslintal za krk. 😀 Ale že by mi hřál záda, to ho ani nehne. 😡