Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací podzim 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací podzim 2022

Odetta

Ahooj! Tak co, už se kloužete? 😀 U nás zatím nic. Včera jsme odmrazovali mrazáky a dělali generálku ledničky, abychom to stihli než se oteplí, ale když jsem pak slyšela, že jsou ty mrznoucí deště, měla jsem bobky, jak ty věci z mrazáku (hodili jsme to ven) budou vypadat. 😀 Naštěstí to dobře dopadlo a déšť se zatím nekonal.

Fifi
    Držím palce, ať je Růža brzo fit, tohle je šílený, chudáka ji to musí hrozně bolet. A jak ten obleček, je dobře krytá? Je dost teplý? Že ji to chytlo i tak… Balonka určitě polapíte, až to roztaje. 🙂

Čajdo
    Nejmazlivější jsou vižly pižly. Sice je s nima člověk neustále zralý na hadr na hlavu, ale mazlíci jsou to prvotřídní. Gremlin za mnou po snídani přišel na gauč, sedl si mi na klín a hodil mi hlavu na rameno, tak jsem ho musela pomazlit. Teď jsem si chvíli lehla na gauč, protože mě zas (no, pořád) berou záda (jsem jak Růžice – stačí mi trochu chladu a už v tom jedu), a psa mám nalepeného podél sebe, hlavu mi hodil na krk. Vůbec jsem tak jako zjistila, že 99 % času, kdy odpočívá, je na někom nalepený. 😀

Maya
    Lokís dělá čest svému jménu, je to zlobík. Tak hlavně že se mu nic nestalo, že třeba nevlítl pod auto nebo tak.